12SPRINGS Airdrop, 3x3,5x1m CUSTOMISED

12SPRINGS Airdrop, 3x3,5x1m CUSTOMISED

12SPRINGS Airfloor Obstacle Zone 1000x500x30cm

12SPRINGS Airfloor Obstacle Zone 1000x500x30cm

Akrobat Trampolinepark Jump Arena Large lange zijde zij aan zij diverse opstellingen 2-10 trampolines

Akrobat Trampolinepark Jump Arena Large lange zijde zij aan zij diverse opstellingen 2-10 trampolines

12SPRINGS Airdrop, 3x3,5x1m CUSTOMISED

Nieuw in ons assortiment! De coole 12SPRINGS Airdrop!

De 12SPRINGS Airdrop is een soort van groot opblaaskussen (Airbag) speciaal gemaakt om veilig op te kunnen landen.

Deze grote opblaas landingskussens, ook wel airbags genoemd, worden ook binnen in grote trampolineparken of buiten bij diverse sporten zoals freestyle-en actiesporten gebruikt.

Wilt u uw eigen airdrop geheel in eigen style? na het bestellen van deze airdrop zullen wij contact opnemen om samen het ontwerp te maken voor uw eigen Airdrop

12SPRINGS maakt het nu mogelijk om je tricks ook veilig thuis of in de sporthal te kunnen oefenen.

De druk kan eenvoudig worden aangepast om verschillende soorten landingen op de Airdrop mogelijk te maken. Voor het aanleren van een nieuw acrobatisch element waar een meer gedempte landing voor nodig is kan de druk verlaagd worden voor een zachtere en comfortabelere landing op de rug. Voor een stevigere matlanding kan de druk verhoogd worden zodat je op je voeten kan landen.

De Airdrop is draagbaar, binnen enkele minuten opgezet en eenvoudig op te bergen tot een klein pakket zodat je kan trainen waar je maar wilt. Zowel binnen als buiten.

Deze is buiten te gebruiken achter bijvoorbeeld een Akrobat Challenger of Orbit Above Ground trampoline of in een sporthal bij diverse toestellen.

De Airdrop heeft een afmeting van 3x3,5x1m en is inclusief waterproof PVC cover, 1500W blower, tas en 2 spanbanden om de Airdrop vast te kunnen zetten.

 

€ 2.495,00
Levertijd (indicatie):  Op aanvraag
SKU
903900-1

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

De 12SPRINGS Airdrop is gemaakt van PVC doek en bestaat van binnen uit 2 lucht compartimenten met luchtpilaren. Het heeft een strak en stoer design en is zowel binnen als buiten te gebruiken icm een trampoline of andere toestellen.

Voor het veiliger aanleren van acrobatische elementen waarbij de druk kan worden aangepast voor het mogelijk maken van verschillende soorten landingen.

De Airdrop is in vergelijking met een schuimblokken valkuil makkelijker schoon te maken, draagbaar en te plaatsen achter ieder toestel. Ook kom je veel makkelijker en sneller uit de Airdrop wat tijdens trainingen wachtrijen voorkomt en de trainingsproductiviteit verhoogd.

Wilt u uw eigen airdrop geheel in eigen style? na het bestellen van deze airdrop zullen wij contact opnemen om samen het ontwerp te maken voor uw eigen Airdrop

Ook verkrijgbaar in de maat 3x5x1m.

Specificaties
Extra stock status Op aanvraag
Merk 12SPRINGS
Algemeen_keuring -
Gewicht (bruto in kg) 63
Diameter (cm) -
Geschikt voor freerunners, akrobaten en turnoefeningen

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder