12SPRINGS multifunctionele Airtrack Wall 400, W200 Plus

12SPRINGS multifunctionele Airtrack Wall 400, W200 Plus

Akrobat Primus Challenger Trampoline 430x305, incl. veiligheidsnet

Akrobat Primus Challenger Trampoline 430x305, incl. veiligheidsnet

12SPRINGS schuin vlak, 200, W100, H80 (mid oktober)

12SPRINGS schuin vlak, 200, W100, H80 (mid oktober)

12SPRINGS multifunctionele Airtrack Wall 400, W200 Plus

NIEUW! De 12SPRINGS multifunctionele Airtrack Wall is een nieuw en innovatief Airproduct. Deze Airtrack kun je staand én liggend gebruiken en is voorzien van een witte orientatielijn in het midden. Bevestig de Airtrack staand aan de meegeleverde staanders met grondbevestiging en ga direct aan de slag met het oefenen van nieuwe wall tricks of slag-en schoptechnieken. Of leg de Airtrack op de grond voor een zachtere landing na een sprong of worp. Zo kun je op een veilige en makkelijke manier nieuwe vaardigheden aanleren.

De Airtrack Wall is binnen en buiten te gebruiken voor diverse sporten; freerunnen, turnen, dansen, yoga, tennis, voetbal en vechtsporten.
Geleverd met een gratis elektrische pomp. Zo ben je in zeer korte tijd er helemaal klaar voor en kun je meteen beginnen!

Set bestaat uit:
• Airtrack 4 x 2 meter, 20 cm dik
• 2x ground sleeve (excl. beton)
• 2x stalen staander
• Bevestigingsset (bevestigingshoes, schuim)
• Elektrische pomp

Benieuwd naar andere bevestigingsmogelijkheden? Neem even contact met ons op en vraag naar de opties.

€ 1.049,00
Levertijd (indicatie):  1-5 dagen
Artikelnummer
903700

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

Freerunning
Met deze Airtrack Wall je tricks en moves uitbreiden? Wall run, wall flip, back flip en dan nog een aerial twist… Met deze multifunctionele Airtrack Wall kun je oneindig variëren. Het is staand én liggend te gebruiken. Vanaf de grond kun je veilig en makkelijk nieuwe tricks oefenen. En staand als muur om tegenop te rennen en om nog meer tricks en wall moves te doen. De Airtrack Wall kun je naar wens vullen met lucht. Hierdoor kun je de moeilijkheidsgraad zelf bepalen.

Voetbal
Gebruik de airtrack wall voor het verbeteren van je schop-en kick technieken. Je kan zelf heel makkelijk de druk en hardheid van de Airtrack Wall reguleren en daarmee het terugveringsniveau van de bal naar wens aanpassen. Ook is de wall voorzien van een witte orientatielijn in het midden.

Tennis
Gebruik de airtrack staand voor het verbeteren van je tennistechniek en slagen zonder dat je hierbij een trainingspartner nodig hebt. Je kan zelf heel makkelijk de druk en hardheid van de Airtrack Wall reguleren en daarmee het terugveringsniveau van de bal naar wens aanpassen. Ook is de wall voorzien van een witte orientatielijn in het midden.

Vechtsporten
Gebruik de airtrack liggend voor het oefenen van nieuwe vaardigheden en worpen voor een zachtere landing. Staand kan je de airtrack wall gebruiken voor het veilig en makkelijk oefenen van kicks-en traptechnieken.

Hoge kwaliteit
Onze airtracks zijn van hoge kwaliteit; waterproof, anti-slip en te gebruiken op het gras, binnen of buiten op de vloer, op het zand en zelfs in het water. De Airtrack Wall is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam 1000D Double Wall Fabric PVC materiaal (Drop Stitch). De extra veel verbindingsdraden binnenin zorgen voor goede sterkte en een gelijkmatigere drukverdeling. Zo worden landingen veiliger en zachter.

De 12SPRINGS Airtrack Wall heeft een rand die maar liefst 1.5x dikker is, dan de standaard randen bij andere airtracks. Het is hierdoor extra duurzaam, slijtvaster en beter bestendig tegen lekkage.

• 100% lucht- en waterdicht
• Op het water te gebruiken
• De druk en hardheid van de Airtrack is eenvoudig te reguleren
• Binnen én buiten te gebruiken (en te laten staan)
• Voorzien van nylon handvatten
• Oprolbaar tot een klein pakketje
• Geleverd met bevestigingsmateriaal*

Maak de landing van een judoworp zachter, het oefenen van freerun wall tricks eenvoudiger of pas het terugveringsniveau van een tennis-of voetbal naar wens aan. Overal kun je vanaf nu je favoriete vaardigheden en technieken oefenen!

Airtrack Wall bevestiging

De Airtrack Wall wordt geleverd met een ground sleeve voor in de grond en twee stalen staanders, die eenvoudig te plaatsen en weer op te bergen zijn. De Airtrack Wall kan aan een trampoline bevestigd worden met de klittenbandhoezen. De Airtrack zelf wordt makkelijk en snel bevestigd aan de staanders door middel van klittenband hoezen voorzien van schuim voor maximale veiligheid.

De verankering vindt plaatst door twee ground sleeves, die 80 cm in de grond worden geplaatst en vervolgens met 100 kg beton (per paal) worden verzwaard. Wanneer de palen worden geplaatst op een betonnen vloer, zijn hier speciale grond bevestigingsplaten voor te bestellen. Wanneer de Airtrack wall niet wordt gebruikt zijn de palen zeer eenvoudig weg te halen en wordt de ground sleeve afgedicht met een kunststof dop.

Specificaties
Extra stock status 1-5 dagen
Lengte (m) 4
Merk 12SPRINGS
Type 12SPRINGS Airtrack Wall, 4 x 2 x 0,2 m
Materiaal PVC, DWF (Double Wall Fabric), antislip
Algemeen_keuring CE / REACH / RoHS
Kleur Airtrack grijs/zwart
Kleur boven / onderzijde Donkergrijs
Kleur zijkant Zwart
Gewicht (bruto in kg) 29
Diameter (cm) -
Incl. gratis pomp/compressor Gratis elektrische pomp
Inclusief Bevestiging, klittenbandhoezen, reparatieset en handleiding
Extra Specificaties Zwart klittenband aan korte zijdes
Garantie (jaar) 1 jaar op fabrieksfouten
Type gebruik Ook geschikt voor buitengebruik en waterdicht
Vultijd Binnen 10 minuten
Geschikt voor freerunners, akrobaten en turnoefeningen
Icon Omschrijving Grootte Downloads
Download 954.7 KB Downloads
Download Prijslijst 12SPRINGS Air producten 1.1 MB Downloads
Download Handleiding Airtracks 12SPRINGS SPORTS 291.5 KB Downloads

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa en Timo Miedema.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder