12SPRINGS landingsmat, Zwart

12SPRINGS landingsmat, Zwart

Akrobat Trampolinepark Jump Arena Large in een rij diverse opstellingen 1-10 trampolines

Akrobat Trampolinepark Jump Arena Large in een rij diverse opstellingen 1-10 trampolines

12SPRINGS CURVE-ONE Trampoline One Side Flat (OSF)

12SPRINGS CURVE-ONE Trampoline One Side Flat (OSF)

12SPRINGS landingsmat, Zwart

 

Deze gave landingsmat van 12SPRINGS is gemaakt van sterk en waterproof PVC materiaal en gevuld met een hoge kwaliteit foam (45kg/m3).

De landingsmat heeft een mooie mat zwarte kleur en is 150cm lang, 100cm breed en 10cm dik en voorzien van een luchtgat, rits en ritsbeschermer flap aan de kopse kant. 

Zowel binnen als buiten is de landingsmat te gebruiken als zachte ondergrond voor het veilig oefenen van tricks en elementen, bijvoorbeeld in combinatie met een trampoline, airtrack, schuin vlak...

Dankzij de handige nylon handvatten aan de lange zijde kan de mat snel en gemakkelijk op de trampoline geworpen worden voor een veilige en zachte landing. De mat is makkelijk schoon te maken.

Video 12SPRINGS landingsmat

€ 149,00
Levertijd (indicatie):  Op voorraad, 1-2 dagen
SKU
20051

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder