12SPRINGS Promotors

 

Op deze pagina stellen wij onze 12SPRINGS Promotors van het seizoen 2022 - 2023 aan jullie voor. Kijk snel hieronder voor de leukste feiten en weetjes. En check ook zeker even de socials van deze toppers.


@tante.mirjam

• Tante.Mirjam

Mirjam is onze oudste, maar zeker niet de minste promotor! Met haar 37 jaar is ze één van de meest fanatieke springers onder onze promotors en staat haar account vol met met de leukste en origineelste posts. Uiteraard ook veel posts met 12SPRINGS producten,want ze is misschien wel onze grootste fan.
 
Springfeestjes
Inmiddels ligt de tuin van Mirjam vol met 12SPRINGS producten, die veelvuldig gebruikt worden tijdens de coolste springfeestjes die ze organiseert. Ja, je leest het goed. Mirjam organiseert meerdere keren per jaar springfeestjes.
Echt turnen in de hal heeft ze veel gedaan, maar doet ze bijna niet meer. Na ruim 10 jaar turn- en danslessen gegeven te hebben, geeft ze nu nog 1x per week les bij de turnselectie.
 
Pizza!
Deze echte snoepkont houdt niet van koffie, maar wel van warme chocolademelk met slagroom en is dol op pizza!
Inmiddels is Mirjam herstelt van haar enkelblessure en is ze dit jaar weer op surfvakantie geweest. Iets dat ze heel graag doet. 
 
Boodschap
We sluiten af met een hele mooie boodschap die ze heel graag aan iedereen mee wilt geven:
“Je bent goed zoals je bent en je mag doen wat je leuk vindt!”
 
Ben je benieuwd geworden naar Tante Mirjam?
Kijk dan snel op haar Insta account. Ze is te leuk om niet te volgen!
 
 
 
 
--------------------------------------------------
 
• Marlon Benjamins
 

Deze leukerd op de foto is Marlon. Eén van onze meest enthousiaste 12SPRINGS promotors. Ook haar stellen we graag even aan je voor. 

Turnen en... bakken
Marlon is 13 jaar en haar grootste passie is turnen. Ze traint maar liefst vijf keer in de week en springt er thuis ook helemaal op los op al haar 12SPRINGS producten.
Naast turnen staat zij graag in de keuken om lekkere koekjes te bakken en snoept zij graag van een heerlijke reep chocolade.

De meeste hobby's
Marlon heeft misschien wel de meeste hobby's van al onze promotors. Tussen het turnen en bakken door, vind je haar regelmatig op de bank met een goed boek. Ze houdt enorm van lezen en dat deelt ze ook op haar Insta. Nog tijd over? Marlon fietst ook graag.

 

Volg Marlon op Insta

 

--------------------------------------------------

• Fedde Mateman

Freerunner Fedde is 14 jaar en is het liefst met zijn vrienden buiten te vinden op de Trampoline.

Favo tricks
Favoriete tricks van Fedde zijn de Rudy-In en Kaboom Full-In. En hij is bezig met het oefenen van zijn droomtrick: de Full-Full. Wij weten zeker dat hij deze snel onder de knie gaat krijgen!

Favo food
Als Fedde even genoeg heeft van het Trampolinespringen, dan gaat er wel een pizza in.

Favo free time
Fedde is in zijn vrije tijd veel bezig met social media, hangt graag met zijn vrienden en kan je hem geregeld achter een bal aan zien rennen tijdens een potje voetbal met het selectieteam van AZSV in Aalten.

Favo social
Als je het nog niet wist: Fedde is een echte TikTokker. Hij heeft al 4k volgers en is hier best heel trots op! Volg hem zeker ook even voor de tofste video's!

 

Bekijk Fedde's TikTok hier

 

--------------------------------------------------

• Siard Span

Freestyle trampolinespringen is Siard zijn grootste passie, waarbij zijn favoriete trick Full-Full is.

Hij is dan ook regelmatig op een trampoline te vinden samen met zijn vrienden.

Deze fanatieke springer wist zich in 2022 te plaatsten voor de Europese GT Games die in Juli op de fantastische locatie Area47 in, Oostenrijk plaatsvonden. Tijdens dit toernooi namen de beste 50 Junior en Senior Freestyle trampolinespringers uit heel Europa het tegen elkaar op.

Siard behaalde in de Junioren Categorie de 2e plaats op het onderdeel ‘big Combo Spectacular’ en de 1e plaats op het onderdeel  ‘Game of Tramp’. Overall behaalde hij de 1e plaats.

Naast trampolinespringen heeft Siard nog een passie; het eten van sushi?

Volg de 15-jarige Siard op Instagram om al zijn gaafste tricks en combo’s voorbij te zien komen!

 

Volg Siard hier op Instagram

 

--------------------------------------------------

 
Vic Flipz
 
• Victoria
 

Maak kennis met Victoria.

Victoria is 14 jaar en komt uit Frankrijk, ze is deels Engels en is fanatiek turnster.

Een paar leuke weetjes over Vic. 
Ze is een keiharde werkster op school, ondanks dat ze dit niet het allerleukste vindt. 
Je kan haar zeker wakker maken voor avocado, maar vindt in turnen toch haar grootste passie. En dat is ook echt te zien op haar Instagramaccount waar ze het meest waanzinnige content deelt.
Het zal je dan ook niet verbazen dat Victoria in haar vrije tijd veel in haar achtertuin te vinden is, op haar 12SPRINGS Airtrack.

Dat Victoria voor een tweede jaar Promotor mag zijn voor 12SPRINGS vindt ze dan ook super tof!

 
 
 
 
--------------------------------------------------
 
Nevaeh en Jaliyah       
                                                                                              

Nevaeh en Jaliyah zijn 11 jaar. Hun turnreis begon op 5-jarige leeftijd bij de lokale turnvereniging Impuls in Wageningen.
Na een eerste wedstrijd, waar ze onverwachts in de prijzen vielen, was de stap naar selectie turnen een logische. Echter bleken ze bij Impuls niet alles uit de meisjes te kunnen halen en maakte zij in april 2018 de overstap naar Turnclub P.i.T in Lunteren. Een vereniging waar ze nog altijd lekker op hun plek zitten.

Naast dat ze meerdere dagen per week te vinden zijn in de turnhal, staan deze meiden ook graag voor de camera, als ze daar de tijd voor hebben. Verder hebben ze vooral plezier in leuke uitstapjes maken. Zoals naar een pretpark of een museum. Bij mooi weer worden het ineens echte waterratten en liggen ze het liefst de hele dag in een zwembad. Dat is iets dat ze in hun vakanties dan ook geregeld doen.

Doen ze echt alles samen? Bijna wel, want naast dat zij zussen zijn, zijn het ook echte vriendinnen die graag dingen samendoen of ze vliegen elkaar geregeld in de haren zoals echte zusjes.

Op de vraag wat ze later graag willen worden, zegt Nevaeh heel zeker dat politieagente iets is dat ze nastreeft, terwijl Jaliyah liever danslerares wordt, gezien ze dat toch echt nog heel erg tof vindt om te doen.
Iets dat op hun TikTok kanaal dan ook goed te zien is.

Bekijk via onderstaande buttons als je benieuwd bent naar wat ze delen op hun sociale mediakanalen.

 
 
 
--------------------------------------------------
Daan Tramper
• Daan Tramper

Daan is 13 jaar, woont in Amersfoort en zit al zo’n 7 jaar op turnen en vindt dit super leuk om te doen. Waar hij als turner opgroeide binnen de muren van GymXL in Amersfoort, heeft hij zijn weg omhoog geturnd en turnt hij nu bij Top Turnen in Hoofddorp.   
Waar hij 9 keer per week te vinden is en dat goed is voor zo’n 30 uur per week.

Daan vindt het super tof om dit seizoen Promotor te zijn voor 12SPRINGS.
Wil jij Daan zijn turnreis volgen? Bekijk dan zeker zijn Instagram pagina, zodat je niets hoeft te missen!

Instagram van Daan Tramper

 

--------------------------------------------------

•Victor Szczachor  Victor Szczachor

Victor is 28 jaar en één van onze buitenlandse Promotors. Hij woont in Frankrijk, maar reist veel de wereld rond, omdat hij als acrobaat en jongleur werkt voor Cirque du Soleil. 
Hij maakt de meest toffe content, creatieve video's en houdt ervan om zijn liefde voor acrobatiek te delen met de Instagram community. 

Op zijn Instagram pagina zal je dus niet alleen video's zien waar hij onze 6mx2m Airtrack gebruikt, maar ook filmpjes van zijn trainingen voor zijn werk als Circus Artiest.

Naast dat hij enorm houdt van zijn werk, gaat hij graag naar shows, kijkt hij graag films en is ook BMX een passie.

Ben je nu heel benieuwd naar wat deze man in zijn mars heeft, neemt dan zeker een kijkje op zijn Instagram om hem te volgen.

 

Circus Artiest Victor

 
Nina Majoor
 

Nina is 9 jaar en begon als zesjarig meisje met recreatie turnen. Al snel bleek dat zij toch op zoek was naar meer uitdagingen en werd de stap twee jaar later naar selectie turnen snel gemaakt. Waar ze begon bij de Springbokken in Soest, een stapje maakte naar GymXL in Amersfoort, en tegenwoordig haar stapjes maakt bij United Amstelveen.

Als je Nina dan ook al een tijdje volgt op haar Instagrampagina dan zal het je ook niet verbazen dat haar grid ook vol staat met leuke filmpjes. En heb je misschien ook al gezien dat haar zolder helemaal vol ligt met heel veel Air producten van 12SPRINGS. Een echte fan!

 

 
 
--------------------------------------------------
 
Kaily van Meerwijk
Kaily van Meerwijk
 

Promotor Kaily is 11 jaar en net als bij een aantal andere promotors is turnen haar passie. Ook Kaily turnt bij Turnclub P.i.T in Lunteren en mag daar uitkomen voor haar team in niveau 1. Deze kleine ondeugd heeft echte springbenen en dat kan je ook echt zien aan haar feed op Instagram.

Ze mag dan wel klein zijn, maar dat doet niets af aan haar kracht en snelheid ;)
En wist je dat haar favoriete toestellen Balk en Vloer zijn?

Naast dat zij veel in de turnhal te vinden is, houdt Kaily ook heel erg van armbandjes maken, diamond painting, chillen met vriendinnen en kan je haar bijna wakker maken voor appelkruimeltaart. 

En een grappig weetje:
Kaily houdt niet van priklimonade.

Volg jij Kaily al?

 

Bekijk Kaily's Instagram hier

 

--------------------------------------------------

Fenne van Haaren

• Fenne van Haaren

Maak kennis met Fenne. Fenne is 16 jaar en ze is 25 uur per week te vinden in de turnhal, waar zij turnt bij Top Turnen Zuid in Den Bosch. En wist je dat haar favoriete toestel Brug is?

Omdat Fenne gespreid examen doet, zal zij zich dit schooljaar focussen op de resterende examens die nog op haar wachten. Naast dat ze voornamelijk bezig is met turnen en school, vindt ze het leuk om armbandjes te maken en af te spreken met vriendinnen.

En waar je haar voor kan wakker maken is sushi.

Ben je benieuwd geworden naar meer van Fenne of wat ze zoal deelt op Instagram, neem dan zeker een kijkje op haar account.

 

Fenne's Instagram

 

--------------------------------------------------

• Wisse Boere Wisse Boere

Dit is Wisse. Wisse is 14 jaar en woont in Ede.

Wisse kan je vooral vinden op de Trampoline, gezien Freerunning en Trampolinespringen zijn grootste hobby's zijn.
Zijn favoriete trick is dan ook Kaboom full-full.

Hou jij ook van Flips en Trampolinespringen? Dan moet je zeker zijn Social Media kanalen eens bekijken door op onderstaande button te klikken!

 

 

Instagram van Wisse

 

--------------------------------------------------

Merel Letterie

• Merel Letterie

Deze kleine, maar fijne meid is Merel. En samen met Tante Mirjam en Nomie (die we later nog aan jullie voorstellen) vormen ze een te leuk en gezellig team binnen onze promotors.

Merel is 16 jaar, turnt al sinds dat ze 9 jaar oud is en heeft op vloer en brug haar favoriete toestellen gevonden. Een grappig weetje is dat ze naar haar trainingen en wedstrijden altijd badslippers aan heeft die 3 maten te groot zijn.
Naast dat turnen echt haar passie is, heeft Merel ook echt iets met dieren. Zo heeft ze een kat, 2 konijnen, een cavia, 3 kippen en een aantal vissen. 

In haar vrije tijd bakt ze het liefst lekkere cake en spreekt ze af met vriendinnen.
Zo woont haar beste vriendin tegenover haar en heeft ze met haar turnvriendinnen een WhatsApp groep die de naam Coole Gang draagt.

Ben je nou heel erg benieuwd geworden naar wie Merel is of wat ze zoal deelt op haar social mediakanalen, kijk dan zeker even op haar Instagram.

 

Bekijk hier Merel's Instagram

 

--------------------------------------------------

• Nomie Bergwerff

Nomie Bergwerff

De dame op deze hele toffe foto is Nomie. Met haar 18 jaar ook een van onze tieners. 
Nomie zit al op turnen sinds ze kan lopen en na 4,5 jaar, werd zij op 6-jarige leeftijd gevraagd voor de turnselectie. 
Naast turnen zit ze ook in een springploeg. Hiermee komt het totaal aantal uren dat zij in de hal te vinden is op 8,5 uur per week. Een echt favoriet turntoestel heeft ze niet echt, maar sprong vindt ze het minst leuk.
En haar passie doorgeven aan een jongere generatie basisschool kinderen doet ze dan ook met heel veel plezier.

Naast turnen houdt ze er ook enorm van om creatief bezig te zijn en vindt ze bakken ook erg leuk. 

Waar je haar 's nachts voor kan wakker maken is toch echt ijs in de smaak bloedsinaasappel en passievrucht. Ook is ze gek op alles met chocolade en vindt ze in macaroni haar lievelingseten.

Nomie heeft afgelopen schooljaar haar HAVO afgesloten en zal dit schooljaar starten aan haar pabo-opleiding, want ze wilt heel graag juf worden.

Naast dat ze graag in de turnhal te vinden is kijkt ze ook graag Disneyfilms en speelt ze spelletjes met haar familie en vrienden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer van Nomie en wil je graag weten wat ze zoal deelt op haar social mediakanalen, klink dan vooral op de rode button hieronder om meer van haar content te zien.

 

Nomie's Instagrampagina

 

--------------------------------------------------

Matz Akkermans

• Matz Akkermans

Matz komt uit Brabant en heeft zijn eigen YouTube kanaal waar hij de leukste en tofste sketches deelt. 

Hij is een doorgewinterde Freerunner en Trampolinespringer en gaat eigenlijk alle uitdagingen aan.
Zo begon hij met Freerunning bij Aquila Movement en is hij vooral bezig met Trampolinespringen bij een Trampolinepark in Breda.

Zijn favoriete Trick is de Cody.

Ben je benieuwd naar wat hij allemaal deelt op zijn kanaal? Neem dan zeker een kijkje op zijn YouTube kanaal via onderstaande button.

 

Matz zijn YouTube Kanaal

 

--------------------------------------------------

Yuna• Yuna Ulyee

Yuna is 13 jaar en turnt bij Turnz Amsterdam Gymnastics. Dit seizoen turnt zij als Junior 1 in de Eredivisie en mag zij zich al Nederlands Kampioen noemen op Vloer, Balk en Sprong, maar ook Allround heeft zij deze titel al weten te behalen. 
Naast dat zij vele uren per week in de turnhal te vinden is, is ze graag bezig met tekenen en knutselen in haar vrije tijd, maar hoort huiswerk maken en Trampolinespringen daar ook bij.
Yuna heeft een zusje en een zus, vindt in geel haar lievelingskleur en is een konijn haar favoriete dier.

En nog een tof weetje; Haar ouders zijn herentrainers bij Saturna Alkmaar.

Je kan Yuna volgen op Instagram. Klik voor haar pagina onderstaande pagina.

 

Yuna's Instagram pagina

 

--------------------------------------------------

Micha de Bonte

• Micha de Bonte

Dit is Micha en is 13 jaar en komt uit Oostkapelle. Hij houdt er enorm van om de gekste Tricks te oefenen op de Trampoline of tijdens Freerunnen. Dit doet hij dan ook om zichzelf uit te dagen.
Omdat hij enorm houdt van sport en zijn grenzen op te zoeken, doet hij ook aan kitesurfen.

Hij vindt het heel erg tof dat hij Promotor mag zijn voor 12springs en hij wil andere mensen dan ook laten zien welke producten je het beste kan gebruiken bij zijn Skills.

Micha maakt het tofste content en deelt dit graag op zijn Instagrampagina.

Neem je ook een kijkje via onderstaande button?

 

Micha's Instagram pagina

 

--------------------------------------------------

• Yasmine Azizi   Yasmine Azizi

Een van onze nieuwste Promotors is Yasmine. Yasmine is 7 jaar en daarmee is zij onze jongste Promotor. 
Ze woont samen met haar ouders en oudere broer in Noord-Holland. En de laatste is zeer handig om als assistent te fungeren tijdens het turnen thuis. Dat ze tegenwoordig veilig kan doen op één van onze Airtracks. 

Ze heeft dan ook een enorme passie voor Turnen en turnt in de selectie. Maar turnen is niet het enige dat ze doet. Het toestel dat ze haar favoriet noemt is Brug.

Haar andere grote hobby's zijn dansen en zingen. En haar favoriete vak op school is niets minder dan rekenen.

Je kan Yasmines avonturen volgen op Instagram.

Yasmine's Avonturen

 

--------------------------------------------------

Nathan Languet

• Nathan Languet

Dit is Nathan. Nathan is 20 jaar oud en ook hij woont in Frankrijk.

Hij beoefent al 6 jaar Aerobics Turnen en dit seizoen hoop hij zijn land Frankrijk, en zijn club op Internationaal Niveau te representeren.
Naast dat hij menig uur besteed aan turnen, is Nathan ook bezig met een studie. Op dit moment is hij bezig met de studie digitaal communicatie, reclame en marketing.

Ook Nathan deelt zijn turnreis op sociale media, maar ook influencer stijl foto’s kan je op je tijdlijn verwachten, als je hem gaat volgen.
Klik de rode button om een kijkje te nemen.

Nathan's Instagram

 

--------------------------------------------------

 

• Shilo Mbida Nkou  Shilo Mbida Nkou

Ook Shilo is één van onze Franse Promotors.

Shilo is 12 jaar en haar grootste passie is turnen. Op dit moment woont zij in Zwitserland. Ze vindt het heel erg leuk dat ze Promotor is van 12SPRINGS en ze kan dan ook niet wachten om het meest geweldige content met jullie te delen.

Ben je nu heel erg nieuwsgierig geworden naar dee Franciase, neem dan zeker een kijkje op haar Instagramaccount.


Shilo's Instagram

 

--------------------------------------------------

Pelle de Jonge

• Pelle de Jonge

Promotor Pelle is 14 jaar oud en hij woont in de Achterhoek.

Zijn grootste hobby is Salto's maken op de grond en het zal je dan ook niet verbazen dat hij zichzelf Grass Flips heeft aangeleerd. Zijn favoriete Trick is een Arabier Dubbel Backflip.

Waar hij niet genoeg van kan krijgen is als hij over de kop gaat en deelt dit dan ook graag op zijn Instagram en YouTube kanaal, waar hij iedere week de tofste video's plaatst. Zijn meest favoriete 12SPRINGS product zijn Airtracks, want daar kan hij helemaal los op gaan.

Pelle zit inmiddels in het derde leerjaar van de Middelbare School.

Ben je ook zo benieuwd wat Pelle iedere week met jullie zal gaan delen? Klik dan op onderstaande button om naar zijn Instagram account te gaan.

Pelle's Instagram

 

--------------------------------------------------

• Ela Rumeyda  Ela Rumeyda

Ela is 10 jaar en zit al 4 jaar op Acrogym. Dit doet zij bij vereniging Sportacrobatiek in Vaassen. 
Naast dat Ela in paardrijden, buitenspelen en TikTokjes maken ook haar hobby's vindt, vindt ze het nog veel toffer om voor de camera te staan. Want modellenwerk is ook zeker een passie. 

Ela haar Instagram staat dan ook vol met de mooiste shots van haar modellenwerk en binnenkort ga je daar nog meer beeldmateriaal vinden van onze 12SPRINGS producten.

Ela's Instagram

 

--------------------------------------------------

Ise Buitendam

• Ise Buitendam

Deze lieverd is Ise. En ook zij mag zich dit seizoen Promotor noemen van 12SPRINGS.

Ise is 10 jaar en woont in Amersfoort. Ook zij turnt bij Turnclub P.i.T in Lunteren. Dit doet ze dan ook zo’n 3x in de week. Naast dat Turnen een hele grote passie is voor haar, speelt ze ook heel graag gezelschapspelletjes met haar ouders en broertje. En ook leuke uitstapjes is iets dat ze heel graag doet.
Ise haar achtertuin lijkt soms net een turnhal met alle matten, Airtracks, Trampoline en Airblock. Haar broertje Stijn en Ise zijn dan ook geregeld in hun tuin te vinden met hun vriendjes en vriendinnetjes.  

Ben je nu heel benieuwd wat Ise zoal deelt op haar Instagramaccount? Neem dan zeker even een kijkje via onderstaande button.

Instagram van Ise

 

--------------------------------------------------

• Elizya Kavak  Elizya Kavak

Ook nieuw als Promotor dit jaar is Elizya. Elizya is 13 jaar, geboren in Eindhoven en woont in Empel. Ze turnt op landelijk niveau en komt uit voor Top Turnen Zuid.

Dit jaar zit ze in het tweede jaar van het Robenborch College in Rosmalen.
In haar vrije tijd spreek te graag af met vriendinnen en daarom zal je op haar Instagram Feed dan ook een mooiste combinatie zien van haar passie turnen en de dagelijkse dingen die ze graag doet en wilt delen.

 

Instagram van Elizya

 

--------------------------------------------------

Robine Geerst

• Robine Geerts

Maak kennis met Robine.
Robine is ook één van onze nieuwste Promotors en is 19 jaar.

Ze turnt bij Turnz Amsterdam Gymnastics en komt dit seizoen uit voor Senior 2de Divisie.
Haar beste prestatie is 3de worden tijdens de Nederlands Kampioenschappen als Junior 2de Divisie, en Nederlands Kampioen brug in ditzelfde niveau.

Natuurlijk kan je Robine ook op Instagram vinden. Ze deelt hier voornamelijk posts over haar turnreis binnen haar verenging, maar ook kan je daar leuke vakantiekiekjes vinden.

Instagram van Robine

 

--------------------------------------------------

• Lila Machut Lila Machut

Ontmoet Lila. Ook Lila komt uit Frankrijk en turnt als sinds ze 4 jaar oud is. Met haar 12 jaar betekent het dat ze al 8 jaar turnt.
In haar vrije tijd is ze ook thuis bezig met turnen en dit doet ze dan graag veilig op een Airtrack.
Natuurlijk heeft ze ook nog andere hobby’s naast turnen. Zo gaat ze bijvoorbeeld graag naar de film en brengt ze graag haar tijd door met familie en vrienden.

Ze is heel blij dat ze onderdeel is van het 12SPRINGS Promotors team.

Bekijk hier Lila's Instagram

 

--------------------------------------------------

Twan Oomen

• Twan Oomen

Twan is dit seizoen nieuw als Promotor bij 12SPRINGS.
Hij is 13 jaar en hij houdt erg van voetballen en Trampolinespringen. Zijn Instagramaccount staat dan ook vol van foto’s en filmpjes waar hij de sickste Tricks op doet.

Misschien is het je al wel opgevallen dat je Matz, één van onze andere Promotors ook op zijn feed voorbij hebt zien komen.

En hij doet nog veel meer dan alleen Trampolinespringen en voetballen. Want je kan Twan namelijk al hardlopend en Freerunnend zijn vrije tijd zien vullen.

Bekijk zijn Instagram hier

 

--------------------------------------------------

• Liz van Eijndhoven Liz van Eijndhoven

Maak kennis met Liz.
Liz is 15 jaar oud en woont in Boxtel. Ze zit dit schooljaar in de 3de klas van het Rijks in Nijmegen.
Ook turnen doet zij in Nijmegen bij Turnclub De Hazenkamp in Nijmegen. En dat doet ze maar liefst 30 uur in de week.
Haar lievelingstoestel is Vloer en de elementen die ze het leukste vindt om te doen zijn de Triple Schroef en een Dubbel Strek Half (De Biles).

Ze heeft heel erg veel zin om dit seizoen 12SPRINGS Promotor te zijn en dat met jullie op haar Instagram pagina te delen.

Liz's Instagram

 

--------------------------------------------------

Danique Vuik
• Danique Vuik

Danique is ook dit seizoen weer Promotor van 12SPRINGS en dat vindt ze heel erg leuk.

Ze is 11 jaar en turnt 4 keer per week bij turnvereniging Wilskracht in Alphen aan de Rijn.

Alsof dat nog niet genoeg is, is Danique in haar vrije tijd ook vaak in haar tuin te vinden, waar ze eigenlijk wel iedere dag op de Trampoline springt.
Het leukste dat ze om te doen vindt is de uitdaging met zichzelf aangaan, om zoveel mogelijk Salto’s achter elkaar te springen.

Scroll hier door haar Instagram

 

--------------------------------------------------

 

Wil jij ook Promotor worden van 12SPRINGS? Houdt onze Social Media pagina's dan goed in de gaten.

12SPRINGS Instagram

12SPRINGS Facebook