12SPRINGS Promotors

Op deze pagina stellen wij onze 12SPRINGS Promotors van het seizoen 2023 - 2024 aan jullie voor. Kijk snel hieronder voor de leukste feiten en weetjes. En check ook zeker even de socials van deze toppers.

Tante Mirjam

Mirjam is onze oudste, maar zeker niet de minste promotor! Met haar 38 jaar is ze één van de meest fanatieke springers onder onze promotors en staat haar account vol met met de leukste en origineelste posts. Uiteraard ook veel posts met 12SPRINGS producten,want ze is misschien wel onze grootste fan.
 
Springfeestjes
Inmiddels ligt de tuin van Mirjam vol met 12SPRINGS producten, die veelvuldig gebruikt worden tijdens de coolste springfeestjes die ze organiseert. Ja, je leest het goed. Mirjam organiseert meerdere keren per jaar springfeestjes.
Echt turnen in de hal heeft ze veel gedaan, maar doet ze bijna niet meer. Na ruim 10 jaar turn- en danslessen gegeven te hebben, geeft ze nu nog 1x per week les bij de turnselectie.
 
Pizza!
Deze echte snoepkont houdt niet van koffie, maar wel van warme chocolademelk met slagroom en is dol op pizza!
Inmiddels is Mirjam herstelt van haar enkelblessure en is ze dit jaar weer op surfvakantie geweest. Iets dat ze heel graag doet. 
 
Boodschap
We sluiten af met een hele mooie boodschap die ze heel graag aan iedereen mee wilt geven:
“Je bent goed zoals je bent en je mag doen wat je leuk vindt!”
 
Ben je benieuwd geworden naar Tante Mirjam?
Kijk dan snel op haar Insta account. Ze is te leuk om niet te volgen!
Ontwerp_zonder_titel

Marlon Benjamins

Deze leukerd op de foto is Marlon. Eén van onze meest enthousiaste 12SPRINGS promotors. Ook haar stellen we graag even aan je voor. 


Turnen en... bakken

Marlon is 14 jaar en haar grootste passie is turnen. Ze traint maar liefst vijf keer in de week en springt er thuis ook helemaal op los op al haar 12SPRINGS producten.
Naast turnen staat zij graag in de keuken om lekkere koekjes te bakken en snoept zij graag van een heerlijke reep chocolade.


De meeste hobby's

Marlon heeft misschien wel de meeste hobby's van al onze promotors. Tussen het turnen en bakken door, vind je haar regelmatig op de bank met een goed boek. Ze houdt enorm van lezen en dat deelt ze ook op haar Insta. Nog tijd over? Marlon fietst ook graag.

Marlon_Benjamins

Victoria

Maak kennis met Victoria.

Victoria is 15 jaar en komt uit Frankrijk, ze is deels Engels en is fanatiek turnster.

Een paar leuke weetjes over Vic. 
Ze is een keiharde werkster op school, ondanks dat ze dit niet het allerleukste vindt. 
Je kan haar zeker wakker maken voor avocado, maar vindt in turnen toch haar grootste passie. En dat is ook echt te zien op haar Instagramaccount waar ze het meest waanzinnige content deelt.
Het zal je dan ook niet verbazen dat Victoria in haar vrije tijd veel in haar achtertuin te vinden is, op haar 12SPRINGS Airtrack.

Dat Victoria voor een tweede jaar Promotor mag zijn voor 12SPRINGS vindt ze dan ook super tof!

Vic

Daan Tramper

Daan is 13 jaar, woont in Amersfoort en zat 8 jaar op turnen en vond dit super leuk om te doen. Waar hij als turner opgroeide binnen de muren van GymXL in Amersfoort, heeft hij zijn weg omhoog geturnd bij Top Turnen in Hoofddorp waar hij 30 uur per week te vinden was. Daan is helaas ivm blessures gestopt met turnen en doet nu aan trampoline springen.

Daan vindt het super tof om wederom Promotor te zijn voor 12SPRINGS.
Wil jij Daan zijn trampoline reis volgen? Bekijk dan zeker zijn Instagram pagina, zodat je niets hoeft te missen!

Daan

Nina Majoor

Nina is 10 jaar en begon als zesjarig meisje met recreatie turnen. Al snel bleek dat zij toch op zoek was naar meer uitdagingen en werd de stap twee jaar later naar selectie turnen snel gemaakt. Waar ze begon bij de Springbokken in Soest, een stapje maakte naar GymXL in Amersfoort, en tegenwoordig haar stapjes maakt bij United Amstelveen.

Als je Nina dan ook al een tijdje volgt op haar Instagrampagina dan zal het je ook niet verbazen dat haar grid ook vol staat met leuke filmpjes. En heb je misschien ook al gezien dat haar zolder helemaal vol ligt met heel veel Air producten van 12SPRINGS. Een echte fan!

Nina_Majoor3

Kaily Meerwijk

Kaily is 11 jaar jong en turnt 18 uur in de week op eredivisie niveau bij turnclub P.i.T in Lunteren.  Dit is het 3e jaar dat ze 12SPRINGS mag promoten en vindt het erg leuk om te doen.

Haar hobby's zijn of course turnen, armbandjes maken, diamond painting en chillen met haar vriendinnen.  Ze is gek op appelkruimeltaart en haar favoriete turntoestellen zijn momenteel balk en vloer.

Kaily_Meerwijk

Fenne van Haaren

Fenne is 17 jaar. Ze heeft 11 jaar lang op het hoogste niveau geturnd maar door veel blessures is ze gestopt. Ze doet nu trampoline springen in de 1e divisie. Ze volgt de opleiding sport en coaching op het Johan Cruyff college in Roosendaal. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te bakken, spelletjes te doen en met vrienden af te spreken.

Je kunt haar wakker maken voor sushi. Ze is super blij om 12SPRINGS promotor te zijn.

Fenne_van_Haaren

Merel Letterie

Deze kleine, maar fijne meid is Merel. En samen met Tante Mirjam en Nomie (die we later nog aan jullie voorstellen) vormen ze een te leuk en gezellig team binnen onze promotors.

Merel is 17 jaar, turnt al sinds dat ze 9 jaar oud is en heeft op vloer en brug haar favoriete toestellen gevonden. Een grappig weetje is dat ze naar haar trainingen en wedstrijden altijd badslippers aan heeft die 3 maten te groot zijn.
Naast dat turnen echt haar passie is, heeft Merel ook echt iets met dieren. Zo heeft ze een kat, 2 konijnen, een cavia, 3 kippen en een aantal vissen. 

In haar vrije tijd bakt ze het liefst lekkere cake en spreekt ze af met vriendinnen.
Zo woont haar beste vriendin tegenover haar en heeft ze met haar turnvriendinnen een WhatsApp groep die de naam Coole Gang draagt.

Ben je nou heel erg benieuwd geworden naar wie Merel is of wat ze zoal deelt op haar social mediakanalen, kijk dan zeker even op haar Instagram.

Merel_Letterie3_1

Nomie Bergwerff

De dame op deze hele toffe foto is Nomie. Met haar 18 jaar ook een van onze tieners. 
Nomie zit al op turnen sinds ze kan lopen en na 4,5 jaar, werd zij op 6-jarige leeftijd gevraagd voor de turnselectie. 
Naast turnen zit ze ook in een springploeg. Hiermee komt het totaal aantal uren dat zij in de hal te vinden is op 8,5 uur per week. Een echt favoriet turntoestel heeft ze niet echt, maar sprong vindt ze het minst leuk.
En haar passie doorgeven aan een jongere generatie basisschool kinderen doet ze dan ook met heel veel plezier.

Naast turnen houdt ze er ook enorm van om creatief bezig te zijn en vindt ze bakken ook erg leuk. 

Waar je haar 's nachts voor kan wakker maken is toch echt ijs in de smaak bloedsinaasappel en passievrucht. Ook is ze gek op alles met chocolade en vindt ze in macaroni haar lievelingseten.

Nomie heeft afgelopen schooljaar haar HAVO afgesloten en zal dit schooljaar starten aan haar pabo-opleiding, want ze wilt heel graag juf worden.

Naast dat ze graag in de turnhal te vinden is kijkt ze ook graag Disneyfilms en speelt ze spelletjes met haar familie en vrienden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer van Nomie en wil je graag weten wat ze zoal deelt op haar social mediakanalen, klink dan vooral op de rode button hieronder om meer van haar content te zien.

nomie3

Yasmine Azizi

Yasmine is 8 jaar oud en 1 van onze jongste promotors.
Ze woont samen met haar ouders en oudere broer in Noord-Holland. En de laatste is zeer handig om als assistent te fungeren tijdens het turnen thuis. Dat ze tegenwoordig veilig kan doen op één van onze Airtracks. 

Ze heeft dan ook een enorme passie voor Turnen en turnt in de selectie. Maar turnen is niet het enige dat ze doet. Het toestel dat ze haar favoriet noemt is Brug.

Haar andere grote hobby's zijn dansen en zingen. En haar favoriete vak op school is niets minder dan rekenen.

Je kan Yasmines avonturen volgen op Instagram.

Yasmine

Nathan Languet Vigourt

Nathan is 21 years old. He practices aerobic gymnastics and is vice champion of France in solo this year.

He has a master in human resources and  is currently looking for an apprenticeship. He is in charge of communication for his gymnastics club @larenaissancegymnastique and @larenaissance_aerobic. He also is a content creator for brands on social networks.

Nathan_Languet4

Pelle de jonge

Pelle is 15 jaar oud en doet aan grass flips. Hij kan er echt van genieten om over de kop te gaan! Daarom is hij super blij dat hij ook het aankomende jaar weer een promotor van 12SPRINGS mag zijn. Elke week kan je een video van hem verwachten.

pelle2

Ela Rumeyda

Ela is 10 jaar en zit al 4 jaar op Acrogym. Dit doet zij bij vereniging Sportacrobatiek in Vaassen. 
Naast dat Ela in paardrijden, buitenspelen en TikTokjes maken ook haar hobby's vindt, vindt ze het nog veel toffer om voor de camera te staan. Want modellenwerk is ook zeker een passie. 

Ela haar Instagram staat dan ook vol met de mooiste shots van haar modellenwerk en binnenkort ga je daar nog meer beeldmateriaal vinden van onze 12SPRINGS producten.

Ela

Elizya Kavak

Elizya is 14 jaar, geboren in Eindhoven en woont in Empel. Ze turnt op landelijk niveau en komt uit voor Top Turnen Zuid.

Dit jaar zit ze in het derde jaar van het Robenborch College in Rosmalen.
In haar vrije tijd spreek te graag af met vriendinnen en daarom zal je op haar Instagram Feed dan ook een mooiste combinatie zien van haar passie turnen en de dagelijkse dingen die ze graag doet en wilt delen.

Elizya_Kavak

Lila Machut

Ontmoet Lila. Ook Lila komt uit Frankrijk en turnt als sinds ze 4 jaar oud is. Met haar 13 jaar betekent het dat ze al 9 jaar turnt.
In haar vrije tijd is ze ook thuis bezig met turnen en dit doet ze dan graag veilig op een Airtrack.
Natuurlijk heeft ze ook nog andere hobby’s naast turnen. Zo gaat ze bijvoorbeeld graag naar de film en brengt ze graag haar tijd door met familie en vrienden.

Ze is heel blij dat ze onderdeel is van het 12SPRINGS Promotors team.

Lila

Joachim Scheffer

Joachim Scheffer, oftewel @thatfatfreerunner op instagram, is begonnen met turnen toen hij 6 was en heeft aan verschillende Nederlandse Kampioenschappen meegedaan.

Op zijn 13e is hij gestopt met turnen maar bleef hij wel salto’s etc. doen. Hij heeft in een jeugdzorginstelling gezeten van zijn 14e tot 18e jaar wat geen fijne tijd voor hem was. Hij ontdekte toen freerunnen wat hij gebruikte als therapie en hem veel positiviteit gaf.

Tijdens zijn verblijf in de instelling kreeg hij medicatie die honger opwekte en hij erg van aankwam maar dat heeft hem nooit het freerunnen doen opgeven en gaat dat erg goed. Hij kan de meest gave tricks en deelt die op zijn instagram account met al ruim 250.000 volgers! Dit o.a. om jongeren te inspireren en te laten zien dat je ook met een rugzak en/of overgewicht kan sporten en helpend kan zijn! Dat je in jezelf moet geloven en je niks van anderen moet aantrekken…Focus op positiviteit ipv negativiteit.  

Zijn motto is dan ook; ‘No excuses, you can do it!’

joachim_actiefoto

Fleur-Camille en Lilou

zijn zusjes en 12 en 7 jaar oud. Ze turnen allebei al heel lang en hebben 2 jaar geleden de overstap van toestelturnen naar trampoline gemaakt. En daar hebben ze geen spijt van. Naast de vele uren training in de zaal, oefenen ze lekker verder op de Akrobat Primus trampoline van 12SPRINGS in de tuin die ze geweldig vinden.
Naast turnen zijn hun hobby’s paardrijden, dessertjes maken, knutselen, dansen en met vriendinnen afspreken!
Ze vinden het supercool en fijn om promotor te zijn van 12SPRINGS en weer nieuwe vrienden te maken!

Camille-Fleur_en_Lilou

Juransly

ook wel Sju :) is 21 jaar oud en komt uit Gouda. Hij is zelf een (Team)gymnast en turnt vanaf zijn twaalfde en doet teamgym vanaf zijn zeventiende. Met beide disciplines is hij ook al een aantal keer Nederlands kampioen geworden! Hij heeft zijn grootste doel een aantal jaren geleden al behaald (in de MainStage hal van Ahoy opkomen voor zijn vereniging en een eerste plek weten te bemachtigen). Hij doet deze sporten tot op de dag van vandaag nog op hoog niveau en is hij naast het sporten in het dagelijks leven pedagogisch medewerker en peutergymdocent. Hij hoopt met zijn content mensen hun dag te verbeteren en ze te vermaken.

Juransly2

Tijn

is 14 jaar oud en doet aan freestyle trampolinespringen. Zjjn beste tricks zijn quint kaboom en 1-2-3-4 in backflips! Afgelopen zomer was hij geselecteerd voor de Europese GTGames, die wederom in Area47, Oostenrijk plaatsvonden, en is hij bij de Junioren 3e geworden op het onderdeel ‘Beste Combo’.
Tijn2

Jaylin

is 10 jaar oud. Toen ze 6 jaar oud was begon ze met turnen bij KDO in De Kwakel. Al snel gaf haar trainster advies om ergens te gaan turnen waar ze meer kon leren. ZX is naar United Amstelveen gegaan en daar turnt ze  nog steeds met veel plezier. Dit jaar gaat ze starten op Niveau 1.

Ze gaat altijd met veel plezier naar de trainingen en doet graag mee met wedstrijden. De leukste onderdelen zijn op het moment vloer en brug. Maar juist de afwisseling van alles vindt ze erg leuk. Ze leert graag nieuwe dingen en houdt van uitdagingen.

In haar vrije tijd is ze dol op bakken en knutselen. Maar speelt ze ook graag buiten met vrienden en vriendinnen. Maar je moet wel oppassen want ze kan soms ineens een salto doen of loopt ze ineens op haar handen.

Ze is gek op dagjes uit naar trampoline parken of Bounce Valley.

Ze vindt het onwijs leuk om promotor te zijn van 12springs. 12springs heeft de leukste en fijnste producten om nog beter te worden met turnen.

Jaylin

Ivy

is het zusje van Jaylin en 8 jaar oud. Ze zag haar zus Jaylin bezig met turnen en ze ging dat steeds vaker proberen na te doen. Met 6 jaar wilde ze ook graag naar United Amstelveen om in een echte turnhal te trainen. Ze gaat dit seizoen turnen in een topsport potentie groep.

Het leukste aan turnen vindt ze nieuwe dingen leren, en als het dan lukt is ze heeeel blij.! Haar leukste onderdelen zijn brug en balk. Ze vindt het heel leuk om mee te doen met de Tiddo wedstrijden.

In haar vrije tijd vindt ze het heel leuk om samen met haar zus Jaylin thuis te turnen. Ze gaat haar dan nieuwe trucs leren. Ook speelt ze heel graag buiten, en knutselt ze graag. Slijm maken is haar favoriet.

Ze vindt het super leuk dat ze promotor mag zijn van 12springs. Tot nu toe heeft ze alleen maar positieve ervaringen met de producten van 12springs en hoopt ze nog veel meer te ontdekken.

Ivy2

Leticia

is 8 jaar oud en begonnen met turnen bij Olympia Landgraaf toen ze 2,5 jaar oud was. Daarvoor had ze met haar ouders al heel wat keren een trampoline park bezocht.

Tot haar 7e jaar heeft ze intensief geturnd en was heel wat uren te vinden in de turnhal. Vanaf haar 4e is ze Acrogym erbij gaan doen, wat ze nu doet bij twee verenigingen; TKV Oberforstbach en Olympia Landgraaf. Naast dat ze het ontzettend leuk vindt om te turnen heeft ze dit even op een laag pitje gezet en stort zich nu volledig op de Acrogym en doet Leticia ook nog twee per week kickboksen erbij!                         

Trampoline springen en op de airtracks Arabier flikflak oefenen gebeurd ook thuis, en is ze vaak te vinden met haar vriendinnetjes in het trampoline park.

Een leuk weetje; Leticia is vorig jaar december een trotse zus geworden en deelt ze daarnaast dezelfde passie voor Acrogym als haar tante! Ze trainen samen in de dezelfde groep zowel in Nederland als in Duitsland.

letitia2

Valentijn

is bijna 13 jaar oud en springt hij al 3 jaar trampoline. Hij doet ook al een aantal jaar aan voetbal. Hij zit nu op dag 96 van elke dag een salto doen en zit hij ook op trampoline les.

valentijn2

Connor

Cvan 14 jaar oud is dol op trampoline springen en traint in Wolvega, Heerenveen en soms als het kan in GymXL Amersfoort.

Hij probeert altijd het uiterste uit zichzelf te halen en te blijven bewegen als het een keer tegen zit.

In februari jl. had hij nl. zijn neus gebroken door een verkeerde landing met een trucje maar dat hield hem niet tegen om na 5 dagen alweer dubbel salto’s te doen op de trampoline en heeft hij enkele weken daarna zelfs een vijfvoudige salto gedaan!

connor2

Stan Neefs

komt uit België en is 15 jaar. Op 1 januari wordt hij 16! Hij gaat naar de sportschool en heeft als hobby trampoline springen, wat hij al 2 jaar doet. Hij is ook al 4 jaar doelman bij een plaatselijke voetbalclub en heeft sinds een half jaar een eigen YouTube kanaal. Hij zal ook in de toekomst regelmatig video's van trampoline en Airtrack content posten.

Stan_Neefs

Vitoria

turnt 5x per week bij KDO sport in Hellevoetsluis in de 2e divisie en haar lievelingstoestellen zijn balk en brug! Turnen doet ze heel graag met haar allerliefste vriendinnen. Ook houdt ze ervan om voor de camera te staan en te acteren, zo heeft ze ook in een paar commercials gespeeld. Als ze nog tijd over heeft spreekt ze graag met vriendinnen af en vaak turnen ze dan in het speeltuintje achter haar huis (die ze beschouwt als een extra tuin).

Vitoria_Drost

Willem Kolff

is 15 jaar en zit op het Minkema college in Woerden. Zijn favoriete trick is dubbel kaboom en de beste 222 in kaboom’s.

Hij heeft zijn Akrobat Primus trampoline al vier jaar lang en is er heel erg blij mee, hetzelfde met de 12SPRINGS airtrack die hij nu twee jaar heeft. Hij springt per dag rond de 5 uur en meestal met zijn vrienden uit de buurt die inmiddels ook al best goed springen.

Willem_Kolff2

Elias Rosier

is 15 jaar oud.

Hij springt al heel lang en doet het met veel plezier.
Zijn favoriete trick is Dubbel Kaboem. Hij loopt stage bij Jumpsquare (trampoline park).
Hij vindt het superleuk om te filmen en om te editen dus filmpjes maken doet hij graag.

Elias_Rosier2

Wil jij ook Promotor worden van 12SPRINGS? Houdt onze Social Media pagina's dan goed in de gaten.