Aanbouw klimmuur met klimnet

Aanbouw klimmuur met klimnet

Aanbouw klimmuur met klimnet

€ 499,00
Levertijd (indicatie): 
Artikelnummer
Bsklimaanb

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

30 JAAR
TRAMPOLINE
SPECIALIST
SHOWTUIN
MET
SHOWROOM
UITSTEKEND
PERSOONLIJK ADVIES
ALLEEN
KWALITEITS-
PRODUCTEN
MONTAGE
MOGELIJK-
HEDEN
REPARATIE
MOGELIJK-
HEDEN
Deze aanbouw bestaande uit een klimmuur met klimnet geeft een extra uitdaging aan je speeltoestel. Klimmen en klauteren worden hiermee extra uitgedaagd. Goed voor de ontwikkeling van evenwicht en motoriek. Gemaakt van duurzame materialen volgens het Europees kwaliteitsnet. Verkrijgbaar voor de hoge minischommels en zware schommels. Materiaal: Hout - Kunststof Breedte: 1180mm Hoogte: Afhankelijk aan welk toestel het aangebouwd is, zelfde hoogte als waar het is aangebouwd

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa en Timo Miedema.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder