Airtracks

Voor iedereen die 365 dagen per jaar wil flippen, draaien, en oefenen introduceren wij: Airtracks! Een opblaasmare dikke gymmat die op elke locatie kan worden gebruikt. Een echte must have voor elke freerunner en turn(st)er.

Ons zorgvuldig samengestelde assortiment bestaat uit betrouwbare merken zoals Sidijk en 12SPRINGS. We snappen dat veiligheid het aller belangrijkste is, dus gebruiken wij alleen de beste materialen.

Ons deskundig team helpt je graag bij het kiezen van de juiste Airtrack of ander Airproduct. Combineer ze met een (mini) trampoline en doe de beste tricks van je leven!

Het is ook mogelijk om onze Airtracks en andere producten uit te proberen op ons showterrein waar we u tevens kunnen voorzien van persoonlijk advies!

 

 

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder