Akrobat Orbit Inground Trampoline 305x183 Groen, incl. veiligheidsnet

Akrobat Orbit Inground Trampoline 305x183 Groen, incl. veiligheidsnet

Akrobat Orbit Inground Trampoline 365 Groen, incl. veiligheidsnet

Akrobat Orbit Inground Trampoline 365 Groen, incl. veiligheidsnet

Akrobat Orbit Inground Trampoline 305 Antraciet, incl. veiligheidsnet

Akrobat Orbit Inground Trampoline 305 Antraciet, incl. veiligheidsnet

Akrobat Orbit Inground Trampoline 305x183 Groen, incl. veiligheidsnet

Een rechthoekige Inground trampoline kopen? De Akrobat Trampoline Orbit Inground is de juiste keuze. Ook ideaal voor in kleinere tuinen.

€ 889,00
Levertijd (indicatie):  Op voorraad, 1-2 dagen
SKU
8550

 

 

 

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

Rechthoekige Trampoline Akrobat Orbit Inground

De rechthoekige Akrobat Trampoline van de Orbit Family lijn is een top design trampoline. Het is een Inground trampoline, die op korte pootjes staat en met de bovenkant van de trampoline net boven de grond komt. De kuil onder een Inground trampoline is iets minder diep dan de kuil onder een Flat to the ground trampoline, die met de bovenkant van de trampoline gelijk ligt met de ondergrond.

Prachtig in elke tuin en geschikt voor de hele familie. De trampoline is standaard voorzien van een Akrobat Orbit veiligheidsnet.

Akrobat: de beste tuintrampoline

Akrobat blijft zich vernieuwen op het gebied van trampolines. Het merk is een begrip geworden bij fanatieke springers en heeft zich met de Orbit Family serie specifiek gericht op het verbeteren van de klassieke tuintrampoline voor jong en oud. De Akrobat Orbit verenigt alle premium springeigenschappen en het gebruik van hoogwaardige materialen met een aantrekkelijke prijs.

Orbit trampoline varianten

De Orbit is te bestellen in 3 grondniveau’s (Flat to the ground, Inground en Above ground) en in 2 vormen (rond en rechthoekig). Hieronder lees je meer over wat de Orbit Family tot de ideale tuintrampoline maakt.

Een soepele en gezondere sprong

Alle Akrobat Orbit trampolines zijn voorzien van de AkroSpring veer, deze dubbel conische veer van gegalvaniseerd draad zorgt voor een soepele en gezondere sprong die maximaal belast kan worden en die minimaal dezelfde levensduur heeft als de trampoline. De veren en het frame worden volledig beschermd met een schuimrubberen rand zodat de kans op ongelukken wordt geminimaliseerd. Daarnaast wordt er nog een extra veren bescherm flap toegepast wat zorgt voor een nog betere afscherming van de veren

De Orbit Family trampolines zijn uitgerust met de AkroAir springmat. Deze springmat is 50% meer luchtdoorlatend dan een standaard springmat, wat ervoor zorgt dat de springervaring van de Orbit als zeer soepel en comfortabel wordt ervaren. Het randkussen van de Orbit Family trampolines is van duurzaam PVC materiaal, en heeft een levensduur van 6 jaar of zelfs langer. Het randkussen is te bestellen in verschillende kleuren.

Kwaliteit en veiligheid

De Orbit Family productgroep is een zeer veilige, CE gecertificeerde trampolinelijn. Zowel de Flat to Ground, Inground en Above Ground trampolines worden standaard met veiligheidsnet geleverd voor maximale veiligheid.

Vanwege zijn aantrekkelijke prijs is de Orbit Family een zeer populaire keuze, maar dat betekent niet dat de trampoline op kwaliteit heeft ingeleverd! De Akrobat Orbit Family wordt ontwikkeld en geproduceerd in de EU. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmaterialen.

De Orbit Family serie heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, een goede springbeleving en staat voor een betrouwbare tuintrampoline die elk gezin jarenlang speel- en beweegplezier zal geven.

Inground of Flat to the Ground?

Flat to the ground: het nieuwste design op trampolinegebied. Een volledig ingegraven trampoline. Deze innovatieve trampoline kan je zo ingraven dat hij volledig geïntegreerd is in de tuin. Het geeft een strakke en moderne uitstraling en valt niet op in de tuin. Staat elegant in iedere omgeving. Deze trampoline is eenvoudig te betreden, omdat het gelijk ligt met het omringende grondoppervlak. De Flat to the ground trampoline heeft verder alle voordelen van een Inground trampoline. Op zowel de Inground Akrobat Orbit als de Flat to the Ground trampoline zal je een gat in de lucht springen!
 

Specificaties
Vorm Rechthoekig
Afmeting trampoline (cm) 305x183
Grondniveau Inground
Maximaal advies gewicht (kg) 100
Type gebruik FAMILY (CE)
Veiligheidsnet Incl. veiligheidsnet
Type veren AkroSpring
Lengte Veren (mm) 215
Aantal veren 68
Oppervlaktebehandeling veren thermisch verzinken
Duurzaamheid randkussen (jaar) Duurzaam (6+ jaar)
Kleuropties randkussen Groen / Grijs
Materiaal foam randkussen Closed cell
Dikte randkussen foam (mm) 30
Frame Pad Finishing Gestikt
Zeilmateriaal  randkussen PVC, 620g/m2
Dikte zeil randkussen (mm) 0.6
Extra beschermingsflap veren (cm) -
Lengte rok rondom 13 + Gaasstrook
Bevestiging randkussen Toggles
Breedte schuim (cm) 38
Type springmat AkroAir
Kleur springdoek Zwart
Materiaal springdoek Permatron
Spring protectionflap Spring protectionflap
Aantal poten 8
Uitvoering frame Zwaar
Diameter_frame_(mm) 50x2
Oppervlaktebehandeling frame Thermisch verzinken
Hoogte trampoline frames (cm) 20
Garantie veren (jaar) 10
Garantie Frame (jaar) Levenslang
Garantie springmat (jaar) 2
Garantie randkussen (jaar) 3
Garantie Veiligheidsnet (jaar) 2
Hoogte trampoline (cm) 23
Materiaal veiligheidsnet Fijnmazig
Buisdiameter Veiligheidsnet (mm) 35
Aantal palen veiligheidsnet 8
Duurzaamheid (jaar) 10 jaar en langer
Diepte in het midden van de kuil (cm) 50
Getest gewicht (kg) 800
Algemeen_keuring CE (EN 71-14)
Herkomst fabrikant Slovenië
Icon Omschrijving Grootte Downloads
Download Catalogus Akrobat 2022 4.9 MB Downloads
Download Handleiding Trampoline Akrobat Orbit Inground Rechthoekig 1.3 MB Downloads

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder