Akrobat Trampolines

Waarom een Akrobat Trampoline?

Het Europese merk Akrobat Trampolines is al 17 jaar specialist op het gebied van tuintrampolines, freerunning trampolines en turntrampolines met een unieke sprongcapaciteit. Deze garandeert dat zowel beginnende als ervaren trampolinespringers hun maximale performance uit de trampoline kunnen halen. Akrobat houdt de ontwikkelingen binnen de springsport nauwlettend in de gaten en is altijd aan het werk om met zijn assortiment de klant in zijn behoefte te voorzien.

Door de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid is Akrobat Trampolines uitgegroeid tot een begrip bij de Nederlandse consument en Trampolineparken door heel Europa. Wij zijn dan ook trots dat 12SPRINGS Trampolines de exclusieve distributeur in de Benelux is van dit prachtige merk. Tevens worden alle Akrobat trampolines en onderdelen geproduceerd, gecontroleerd en gemaakt in Europa. Dit geeft niet alleen een veiligheids -en kwaliteitsgarantie, maar verzekerd u ook er ook van dat alle trampolines zijn geproduceerd door een kundige en gecertificeerde fabrikant. Daarom geeft Akrobat een levenslange fabrieksgarantie op het frame en 10 jaar garantie op de veren. Wie bij ons een Akrobat Trampoline koopt, is dus verzekerd van jarenlang springplezier!

Vindt u het lastig om te bepalen welke Akrobat Trampoline het beste bij u past? Om u daarbij te helpen, kunt u onze Akrobat Keuzehulp gebruiken. We voorzien u uiteraard ook graag telefonisch direct van advies. Of kom bij ons langs voor een vrijblijvende afspraak op ons showterrein.

 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina