Betalingsmogelijkheden

Klanten dienen vooraf te betalen via iDEAL, Bancontact/Mr. Cash (voor België) of PayPal. Allen veilige betaalmethoden op internet. Kunt u niet met een van deze betaalopties betalen, neem dan even contact op (telefonisch of via email), dan kunnen we u eventueel de optie bieden om vooraf of achteraf via een bankoverschrijving te betalen. Betalingen met iDEAL, PayPal of Mister Cash komen direct bij ons binnen, en kunnen wij sneller afhandelen en versturen.


Methoden om te betalen

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


Bank Overschrijving

De naam van deze betaalmethode zegt het al... bij de keuze voor overboeking regelt u de betaling via bankoverschrijving. Wanneer u kiest voor deze betaalwijze, ontvangt u de betalingsinformatie direct op uw scherm of per e-mail. Nadat de order is betaald, zal de order worden uitgeleverd. Wist u ook dat u door de komst van SEPA en IBAN met deze betaaloptie wereldwijd betalingen kunt ontvangen?


Bancontact / Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is een Belgische betaalmethode waarmee consumenten gemakkelijk, veilig en snel uw online aankopen kunnen afrekenen. Bancontact/Mister Cash is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van Bancontact/Mister Cash hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. De Belgische banken die zijn aangesloten bij Bancontact/Mister Cash: KBC, Belfius, Fortis Bank, FINTRO, AXA bank, CBC, ING Bank, VDK Spaarbank. Als u internet bankiert bij één van deze banken kunt u dus als betalingswijze MisterCash gebruiken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Paypal

PayPal Nederland biedt een veilige manier om online betalingen te regelen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.
Voor kopers buiten Nederland en Belgié.

 


Financiële informatie

IBAN: NL47ABNA0558028977
BIC: ABNANL2A