AKROBAT Bridge Bounce Ljubljana Trip

(AKROBAT Odbito na Ljubljanici)

Vorige week vertrokken we in alle vroegte richting het AKROBAT Bridge Bounce Event in Slovenië, met een aantal hele toffe tussenstops.

Maar wie is AKROBAT nu eigenlijk?

Akrobat is sinds 2003 niet alleen een van de grootste Trampoline leverancier van Europa, maar heeft door de beste samenwerkingen, waar we verder in deze blog zullen uitweiden, zelf de productie van hoogwaardige kwalitatieve Trampolines in handen. En zijn zij dus specialist op het gebied van Trampolines.

Door deze unieke samenwerkingen hebben zij niet alleen een innovatief product, maar resulteert dit ook in unieke producten. Zo ook de Trampolines die wij tijdens dit event hebben mogen aanschouwen in de praktijk.

Het bedrijf investeert in het zelf ontwikkelen van de beste Trampolines voor zowel particulieren als de echte sportman of vrouw, zodat ook zij hun skills en gezondheid kunnen blijven ontwikkelen.
En dat allemaal in de comfort van je eigen tuin.

 

"Akrobat Trampolines zijn gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit materialen en ontworpen om de beste te zijn. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je dagelijkse dosis fysieke beweging, maar ook mentale ontspanning krijgt. We willen dan ook jouw perceptie over het Trampoline springen an sich veranderen in het positieve. Springmatten en andere attributen zullen bijdragen aan de ontwikkeling van onze kinderen en het versterken van de gezondheid van volwassenen. Wij willen je kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en onze beste service bieden."

 

Naast dat Akrobat zich inzet voor de beste Trampoline in je tuin en voor de sport, heeft Akrobat al meer dan 100 Trampolineparken aangekleed met de beste Trampolines. Dit is wat een mindere bekende tak is van dit bijzonder mooie en innovatieve bedrijf.

En zo gingen we tijdens onze reis naar het Event in Ljubljana naar verschillende Trampoline Parken.

 

Outdoor Trampoline Park Bled

Onze eerste stop was Bled. Hier hebben we een interactief outdoor Trampolinepark bezocht. Funzone Zaka.

Een Buiten Trampoline Park dat uitgerust is met verlichting, geluid en interactieve spellen, zal binnenkort officieel geopend worden.
Wij zijn hier tijdens onze trip naar het AKROBAT Bridge Bounce Event in Ljubljana al even een kijkje gaan nemen.
 
Het park bevat de nieuwste technologie en is daarmee een waar SmartPark te noemen.
Een SmartPark betekent dat we alle informatie uit het park direct uitlezen in een app.
Denk hierbij aan het aantal sprongen per trampoline, meest gebruikte spellen, real life meldingen van bv storingen aan bv Interactieve spelen, Airbags of defecte trampolines en vooraf meldingen krijgen bij slijtage van onderdelen.
 
De verlichting die hier te vinden is, is niet alleen buiten als echte verlichting aanwezig, maar ook geïntegreerd in de Trampolines.
 
Alles is en kan op maat gemaakt worden.
Mees en Timo hebben zich hier dan ook lekker uitgeleefd en een leuke vlog van gemaakt. Je kan hem hier bekijken,
Akrobat Outdoor Trampoline Park Funzone Zaka, Bled

Outdoor Trampoline Park Funzone Zaka, Bled Slovenië.

De volgende stop

We vervolgden onze reis naar Ljubljana voor het 2-daagse AKROBAT Bridge Bounce Event.

Dit evenement is in samenwerking met o.a. Akrobat en DDSquad.
Deze Dunking Devils staan bekend om de meest unieke uiteenlopende stunts en tricks. En zijn altijd in om weer eens iets nieuws, groots en onwaarschijnlijks uit te proberen. We schreven al eerder over deze verbazingwekkende mannen. Je leest meer over hen in dit bericht.
En deze samenwerking tussen deze twee stopt niet bij alleen het gebruik van de Trampolines van Akrobat, maar zit hem dan vooral ook in de ontwikkeling van de beste springende springmat en daarmee de beste Trampoline.

Zo ook de Trampolines voor dit evenement.
Want de Dunking Devils ontwikkelden samen met Akrobat voor dit evenement speciaal de grootste Trampoline van de wereld. De Trampoline kreeg de naam Supernova met zijn 13x13m grootte.
Deze unieke Trampolinemat is extreem open met gaten van 3x3cm. De extreem open Springmat is te vergelijken met de Springmat van de Primus lijn voor thuisgebruik, die voor de sporters ontwikkeld is, maar ook het meest favoriet bij de fanatieke thuisspringers en freerunners.

En naast de Supernova lag de langste Trampoline brug ooit, van 22 meter, gemaakt door Akrobat.

Dunking Devils Supernova Akrobat Trampoline Bridge Bounce Ljubjlana

Dunking Devils Akrobat Supernova Trampoline

Het laat dus ook maar weer eens zien dat de kennis van Akrobat verder gaat dan het ontwikkelen van de beste Trampolines thuis en het faciliteren van Trampoline Parken. Ook voor evenementen als dit draaien ze hun vingers niet om.

Het centrum van Ljubljana werd in 5 dagen weer omgetoverd tot een Outdoor Trampolinepark. De beste acrobaten, springers en freerunners lieten hier hun vetste tricks zien, gingen meerdere battles aan en ook werden er weer nieuwe records gevestigd tijdens de hoogste sprongen fase van het evenement. En dat was dit jaar 13 meter hoog.

Je kan hieronder een compilatie zien van het evenement.

Wil je het filmpje zien van de betreffende 13 meter sprong? Klik dan deze link.

 

 

 

 

Door: 12SPRINGS
Gepubliceerd op: 08-07-2022