Elphymed introduceert de nieuwste CURVE trampoline: DE CURVE XL. Een lange trampoline, waarvan beide zijden verstelbaar zijn. Dus de trampoline met schuine wand zoals deze in trampolineparken te vinden zijn, is nu ook beschikbaar voor buiten. Na het geweldige succes van deze CURVE-ONE trampoline, ontstond al snel het idee om het middenstuk nog iets te verlengen, zodat er nog meer springoppervlak ontstaat en vooral als beide zijden schuin staan. Het middenstuk van de CURVE XL is 1.90 m langer dan bij de CURVE-ONE, dus de trampoline wordt in vlakke positie maar liefst 7,75 meter!

Trampolineparken worden steeds populairder en kinderen ervaren steeds meer nieuwe uitdagingen bij het trampoline springen. De Curve trampolines brengen dit nu ook naar buiten! Vooral de iets grotere kinderen zoeken naar nieuwe uitdagingen. Een mooi voorbeeld is het freerunnen, wat in een razend tempo populairder wordt bij de jeugd. Tegen de schuine wanden op rennen, en weer terug stuiteren, salto’s maken en gekke tricks en moves maken is helemaal hot. Kinderen zijn niet meer weg te slaan van deze Curve-XL trampoline.  

Deze Curve-XL trampoline is een geweldige aanwinst voor campings, restaurants, speeltuinen en strandtenten. Een geweldige publiekstrekker!

/trampolines/inground-trampoline/12springs-trampoline-curve-xl.html