12SPRINGS trampolines introduceert de nieuwste Curve trampoline: DE CURVE XL

In 2017 introduceerde 12SPRINGS trampolines de revolutionaire Curve-One trampoline: een lange trampoline, waarvan beide zijden verstelbaar zijn. Dus de trampoline met schuine wand zoals deze in trampolineparken te vinden zijn, is nu ook beschikbaar voor buiten.

Na het geweldige succes van deze Curve-One trampoline, was er al snel het idee om het middenstuk nog iets te verlengen, zodat er nog meer springoppervlak ontstaat, vooral als beide zijden schuin staan. Dus nu in 2018 is er een langere versie van de Curve-One geïntroduceerd: de Curve XL. Het middenstuk van de Curve XL is 1.90 m langer dan bij de Curve-One, dus de trampoline wordt in vlakke positie wel 7,75 meter!

Trampolineparken worden steeds populairder, kinderen ervaren steeds meer nieuwe uitdagingen bij het trampoline springen. De Curve trampolines brengen dit nu ook voor buiten!

Vooral de iets grotere kinderen zoeken naar nieuwe uitdagingen. Een mooi voorbeeld is het freerunnen, wat in een razend tempo populairder wordt bij de jeugd. Tegen de schuine wanden op rennen, en weer terug stuiteren, salto’s maken en gekke tricks en moves maken is helemaal hot. Kinderen zijn niet meer weg te slaan van deze Curve-XL trampoline.  

Deze Curve-XL trampoline is een geweldige aanwinst voor campings, restaurants, speeltuinen en strandtenten. Een geweldige publiekstrekker!

/trampolines/inground-trampoline/12springs-trampoline-curve-xl.html