UITGELICHT: PRIMUS SPORT
De Akrobat Trampoline PRIMUS SPORT Flat to the Ground is een top design rechthoekige trampoline met een fantastische sprongcapaciteit en is nu beschikbaar in de nieuwe maat 380 x 250 cm.
• Met premium randkussen met glanzende topcoating.
Extra zware kwaliteit trampoline randkussen (*****)
Randkussen antraciet/springmat zwart
Met levenslange garantie op het frame!
Veiligheidsnet is optioneel.
Door de combinatie van het AkroSpring Pro veersysteem en de innovatieve AkroVentSport springmat, is de Primus trampoline een echte top trampoline, met fantastische springeigenschappen.
EXTRA FIJN SPRINGEN
De springmat is maar liefst voor 70% luchtdoorlatend, waardoor je nagenoeg geen luchtweerstand ondervindt bij het springen! Wij garanderen dat geen enkele tuintrampoline de sprongkwaliteit van deze Primus zal evenaren.
Andere pluspunten? Deze trampoline is super veilig. Wanneer er in de springmat een gaatje ontstaat, scheurt de springmat niet helemaal door. Ook heeft de AkroVentSport springmat een extra beschermrand die de veren afdekt, waardoor je tijdens het springen nooit met je voet tussen een veer kan komen. En bij 12SPRINGS betaal je ALLEEN voor een zeer hoge kwaliteit trampoline en NIET voor een deel aan transportkosten vanuit Azië, zoals bij de meeste andere merken.