Tantum Fan Meeting

YES! Binnenkort wordt er weer een nieuwe Tantum Fan Meeting georganiseerd! Deze toffe meetings vinden plaats in onze showtuin in Rhenen, waar je gelijk los kunt gaan op al onze Trampolines, Airtracks en andere Airproducten. Je bent er misschien al eens bij geweest of hebt het via onze socials voorbij zien komen. Wat houdt de Tantum Fan Meeting in? Hoe scoor je tickets? En wanneer is het? Lees snel verder!

Wat is een Tantum Fan Meeting?
Een Tantum Fan Meeting is een supergaaf evenement, dat vooral in het teken staat van gezellig samen jumpen, toffe challenges en uiteraard een meet&greet met onder andere bekende YouTuber Rutger van Tantum Freerunning! Tijdens de meeting kun je met elkaar de uitdaging aangaan wie de tofste tricks kan, kun je bijvoorbeeld samen een salto springen met Rutger en krijg je allerlei handige tips. Lukt je salto nog niet helemaal? Vraag het gerust aan onze expert Rutger.

Waar, wanneer...
De Tantum Fan Meeting vindt plaats in onze showtuin in Rhenen. Het adres is: Cuneraweg 318, 3911 RT Rhenen

• Datum: zaterdag 10 september 2022
• Tijden: 13:00 - 14:30 u  /  15:30 - 17:00 u

Het programma van de Tantum Fan Meeting

Het evenement bestaat uit 2 sessies. Sessie 1 is van 13:00-14:30. Sessie 2 is van 15:30-17:00. Na een officiële opening van het evenement kan je lekker je gang gaan op alle Trampolines, Airtracks en andere Airproducten, die we speciaal voor je hebben klaarzet. De hoogste tijd om lekker te gaan jumpen, een challenge aan te gaan of te organiseren, te vloggen, nieuwe tricks aan te leren... Je kunt helemaal los gaan!

Voor elke deelnemer is er drinken en een snack! Voor de ouders is er koffie en thee. En bezoek ook zeker even de Tantum Merchandise kraam voor de allertofste Tantum producten.

Tickets
VOL = VOL! Wees er snel bij als je altijd al eens een salto of een andere trick samen met Rutger hebt willen maken.
Tickets bestellen kan via onderstaande link!

Koop hier je ticket

We kijken uit naar je komst op 10 september 2022!