Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 is het Pasen en wat kun je dan voor feestelijke dingen doen op je Trampoline of Airtrack? Wij geven je in dit artikel een aantal leuke tips voor een extra leuk paasweekend.

Paasparcours met Trampoline springen of een trick op je Airtrack
Behalve dat je natuurlijk paaseitjes kunt verstoppen op en om jouw Trampoline of Airtrack, kun je ook hele leuke andere spelletjes doen die in het teken van Pasen staan. Maak samen met je ouders, en misschien met je broertje(s) en zusje(s) bijvoorbeeld een tof Paasparcours door je tuin. Bij slecht weer kan het ook in de woonkamer. Laat je ouders de paaseitjes verstoppen door het Parcours. En bedenk er extra opdrachten bij, zoals 'het eerste of laatste eitje vinden, is een extra eitje krijgen'.

Paashoppen op je Airtrack
Alleen maar zoeken naar paaseieren kennen we natuurlijk wel. En daarom is het juist leuk om er net een andere draai aan te geven. Denk bijvoorbeeld aan:

• Hop als een echte paashaas over je Airtrack
Lopen en rennen mag niet. Doe je dat wel, dan ben je 'het haasje' en moet je een eitje inleveren. Helaas!

• Hop als een echte paashaas op je Trampoline
Heb je geen Airtrack? Laat dan zien hoe goed je als een paashaas kan hoppen op je Trampoline. Of gewoon door je tuin.

Paastricks voor gevorderden
Misschien voel jij je al te groot voor deze dingen. Dan is deze paasactiviteit wellicht iets voor jou! Bedenk je eigen paastricks met bijbehorende moeilijkheidsgraad (van heel makkelijk tot heel moeilijk) en eitjes. Lukt de trick die bijvoorbeeld gemiddeld makkelijk/moeilijk is? Dan krijg je 3 eitjes. En de moeilijkste trick? Dan krijg je een groot paasei.

12SPRINGS PAAS EVENT! 
Bij 12SPRINGS laten we ook dit jaar Pasen niet zomaar voorbij gaan. Op tweede Paasdag organiseren we ons jaarlijkse Paas Event en zijn we open van 12:00 - 16:00 uur. In onze showtuin in Rhenen kun je op deze dag alle Trampolines, Airtracks en andere Airproducten uitproberen én over het hele terrein hebben we eitjes verstopt, die jullie mogen gaan zoeken. We verstoppen drie verschillende kleuren eitjes. Heb jij een paars ei gevonden. Of een gele of een rode? Dan word je super blij! Kom direct een speciale 12SPRINGS foto maken en scoor een cadeautje!

Namens het team van 12SPRINGS fijne Paasdagen toegewenst en graag tot ziens op 2e Paasdag!