Exit Finta Voetbalgoal

Exit Finta Voetbalgoal

Exit Finta Voetbalgoal

€ 289,00
Levertijd (indicatie):  1-5 dagen
Artikelnummer
10205

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

30 JAAR
TRAMPOLINE
SPECIALIST
SHOWTUIN
MET
SHOWROOM
UITSTEKEND
PERSOONLIJK ADVIES
ALLEEN
KWALITEITS-
PRODUCTEN
MONTAGE
MOGELIJK-
HEDEN
REPARATIE
MOGELIJK-
HEDEN

Scoor je goals met dit EXIT Finta voetbaldoel van formaat.

De EXIT Finta is met zijn afmetingen van 300 x 200 x 90 cm een van de grootste in de familie van de EXIT goals. Een ideaal doel om achter in de tuin te plaatsen, voor jong én oud!

De Exit goaltjes hebben een goede uitstraling met zijn prachtige zwarte stalen frame en zwarte net. Het frame is gegalvaniseerde en gepoedercoat, en daardoor minder gevoelig voor roest. De goalposten zijn uiterst robuust uitgevoerd met Ø50 x 1,50 mm dik staal.

Het net is fijnmazig en door zijn innovatieve bevestigingswijze (patent pending) niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen!

Het EXIT Finta goal onderscheidt zich met een innovatief (patent pending), solide en gebruiksvriendelijk verankeringssysteem, bestaande uit ankerbuizen en grondankers! Het doel is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Moet het gras gemaaid worden? Het doeltje is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het EXIT Finta voetbaldoel evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen.

Om het voetbalplezier compleet te maken en het aanstormende voetbaltalent verder te ontwikkelen wordt er standaard een trainingsscherm meegeleverd!

Specificaties
- Afmetingen: 300x200x90 cm (breedte x hoogte x diepte)
- Gewicht: 31 kg.
- Standaard inclusief trainingsscherm met schietgaten
- Standaard inclusief hoogwaardige verankeringsset
- Hoogwaardig frame met grote buisdiameter
- Framedelen met spring-clip koppelingen

Specificaties
Merk -
Extra stock status 1-5 dagen
Afmeting -
Materiaal -

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa en Timo Miedema.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder