JUMP AMBASSADEURS

Onze 12SPRINGS Jump Ambassadeurs zijn waanzinnig goed in het uitvoeren van de meest geweldige Tricks. Waar de een fenomenale turn Skills heeft, kan de andere indrukwekkende Freerun Tricks uit de mouw schudden.
We stellen ze dan ook graag aan je voor.

• Team Tantum

Rutger Schipper, alias Tantum Freerunning, is al een aantal jaar ambassadeur en tevens groot fan van 12SPRINGS. En wij van hem. De trucs en challenges die hij doet op onze trampolines, airtracks en andere airproducten zijn waanzinnig! Hij is vaak op ons showterrein te vinden en neemt regelmatig zijn broers Tobias en Abbe mee. Heb je hun tricks ook al gezien?

Sport is altijd al Rutger zijn passie geweest en sinds enkele jaren maakt hij freerun video’s. Hij heeft al meer dan 140.000 abonnees op YouTube en wil zijn fans enthousiast maken voor sport. Tips, trucs, oefeningen en challenges worden regelmatig door het team van 12SPRINGS Trampolines en Rutger gedeeld via ons Instagram account. Ook bedenken en ontwikkelen Rutger en 12SPRINGS samen nieuwe producten zoals de 12SPRINGS/Tantum Freerunning Wallrack Airtrack. 


Naar de Team Tantum webshop


----------------------------------------------------------------------

Jump Ambassadeur 12SPRINGS Mees

• Mees

Ook Mees van Dam is fan van onze trampolines en airtracks. Deze bekende en sympathieke freerun atleet is waanzinnig goed! En hij is een echte 12SPRINGS Trampoline Jump Ambassadeur!
Mees behoort tot de Social1nfluencers (S1) groep die de populairste premium content creators van Nederland vertegenwoordigt en video’s met merken maakt.

Mees is regelmatig bij ons in Rhenen op het showterrein te vinden. Hij houdt van onder andere freerunnen, parcours, trampoline springen en reizen en gaat in zijn leuke video’s ook graag uitdagingen aan met zijn vrienden. Zijn tips en tricks delen we regelmatig via social media.

 
Bekijk de filmpjes van Mees

----------------------------------------------------------------------

• Boaz

Populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz van Boggelen springt, rent en vliegt. Hij houdt niet van niks doen en is meestal aan het jumpen, freerunnen of reizen. Voor gave stunts moet je bij Boaz zijn. Boaz is ook bekend van YouTube, met ondertussen al meer dan een half miljoen abonnees! Via Instagram en TikTok heb je hem vast ook al eens voorbij zien komen.

In zijn video’s probeert hij zijn kijkers te motiveren om veel te sporten en de wereld te ontdekken! Ook Boaz is fan van onze trampolines en airproducten en hebben 12SPRINGS en Boaz eind 2020 een gave Boaz limited edition Airtrack met tas ontwikkeld.

Sinds begin 2021 heeft Boaz ook zijn eigen trampolinepark in Ede, Jump XL by BOAZ. Met een uniek design en de allervetste attracties in een gebouw van maar liefst 2200 vierkante meter is dit the place to be!

Je kan hier ook een JumpScool cursus volgen. Tijdens een cursus van 10 lessen leer jij van de Jump Masters de vetste Stunts & Tricks.

Voor meer informatie: Jump XL Ede | Kom Trampoline Springen in ons Trampolinepark! (jump-xl.com)Naar de webshop van Boaz

 

Jump Ambassadeur 12SPRINGS Trampolines Boaz van Boggelen

----------------------------------------------------------------------


• Elite Sisters from Holland

Casey-Jane en Makenzie zijn twee super enthousiaste zusjes en beiden top atleten op het gebied van turnen en trampoline springen. Ze trainen thuis en in de zaal op onze trampolines, airtracks en andere airproducten.

Makenzie heeft in november 2021 nog meegedaan aan het WK trampolinespringen in Azerbeidzjan en Casey-Jane is begin 2022 opgenomen in de Oranje Selectie en maakt nu officieel deel uit van TeamNL!

Wij van 12SPRINGS Trampolines zijn blij dat wij een steentje bij kunnen dragen in het nastreven en hopelijk waarmaken van hun (sport) dromen. Volg al hun belevenissen, trainingen en wedstrijden op hun Instagram kanaal.


Volg de Elite Sisters op Insta

----------------------------------------------------------------------

• Team Superr. Opa

Engelbert Webbink, alias Superr. Opa, is turntrainer bij Gym XL te Amersfoort en traint onder andere Mees van Dam, Dante Santovenia, Jesse Heffels, Lex Felix, Beau Lagon en Jana Zimmermann. Engelbert, Jana en Romy vormen samen Team Superr. Opa.

Ze verzorgen clinics door het hele land op scholen en verenigingen, met als voorwaarde dat er een donatie aan het KWF wordt gedaan. Een heel mooi initiatief waar 12SPRINGS Trampolines graag een steentje aan bijdraagt!


Boek een clinic

Team Superr. Opa fan van 12SPRINGS Trampolines

----------------------------------------------------------------------

• Timo

Timo Miedema, onze favoriete Ginger, is fan van 12SPRINGS Trampolines en is hij eerder dit jaar door Rutger en Mees verrast met een nieuwe trampoline voor in zijn tuin. Timo maakt ook regelmatig gebruik van onze gave airproducten en is geregeld op ons het showterrein te vinden.

Timo houdt ervan om over de kop te gaan en doet zo’n beetje alles wat in hem opkomt wat ook terug te zien is in zijn leuke en gekke video’s op social media.


Bekijk de filmpjes van Timo 

----------------------------------------------------------------------

• JP de Kam

Deze internationaal succesvolle stuntman kennen we van nationale titels als New Kids Turbo, Flikken Maastricht, Ferry en Mocro Maffia. Internationaal van The Hitmans Bodyguard en Dunkirk. Ook was hij met zijn vuurshows te zien bij Hollands Got Talent. Hij geeft daarnaast ook les in zijn stunts en vuur. En hierbij maakt hij zeer graag gebruik van de airdrop en airbags van 12SPRINGS. Zou jij zo'n workshop ook wel zien zitten? Boek die dan via zijn website!

Boek een workshop

Team Superr. Opa fan van 12SPRINGS Trampolines