JUMP PARTNERS

12SPRINGS heeft de handen ineengeslagen met een aantal bijzonder sportieve partijen.
Onze partners willen net als wij, niets liever dan iedereen beter laten worden in wat ze het liefste doen.

We stellen ze hieronder graag aan je voor.

• Kleuren Turnen

Kleuren Turnen ondersteunt gymnastiekverenigingen. Zij bieden turnclubs een methodische leerlijn, inspiratie, structuur en handvatten voor breedtesport en opbouw naar wedstrijdsport.

De missie van Kleuren Turnen: met veel plezier en variatie kinderen beter leren bewegen tot beter leren turnen.


Bekijk het Insta account

 Kleuren Turnen en 12SPRINGS Trampolines

----------------------------------------------------------------------

• TIDDO Turnen

Kleuren Turnen clubs kunnen deelnemen aan het TIDDO Turnen. Het TIDDO Turnen staat voor Diploma Turnen voor Turnsters In De Dop. Het 12SPRINGS TIDDO Turnen dient als een leuke en leerzame voorbereidingsactiviteit op latere uitstroom in de wedstrijdsport. Tijdens het TIDDO Turnen krijgen relatief jonge meisjes de kans om zich op een positieve wijze te ontwikkelen, hun plezier in de sport verder te ontdekken en een goede turnbasis te creëren voor de toekomst.

Er zijn binnen het TIDDO Turnen 6 niveaus ontwikkeld voor mini’s tot en met instappers die onderling op elkaar aansluiten en in lijn zijn met de KNGU middenbouw supplementen. De turnsters tonen aan de jury tijdens de TIDDO turndagen individueel hun (methodische) doelen waarbij er ook gebruik wordt gemaakt van de 12SPRINGS producten. 


Meer info en inschrijven 

----------------------------------------------------------------------

• GymXL

Ook GymXL is fan van de 12SPRINGS producten. GymXL is een gymnastiek- en turnvereniging gevestigd in een prachtige ingerichte hal in Amersfoort Vathorst. Zij geven lessen in de sporten gymmen, turnen, trampolinespringen en freerunnen.


Naar de website

GymXL 

----------------------------------------------------------------------

Bosan Turnacademie

• Bosan Turnacademie

Ook werken 12SPRINGS en de Bosan Turnacademie sinds het voorjaar van 2021 samen in de vorm van het organiseren van 12SPRINGS Turnkampen meermaals per jaar in vakanties met het gebruik van de 12SPRINGS Airmaterialen Deze materialen worden ook gebruikt tijdens de reguliere trainingen. De Bosan Turnacademie is het trainingscentrum voor turntalenten in Den Haag en omgeving, met turnsters die uitkomen in de talenten en 1e divisie.


Naar de website

----------------------------------------------------------------------

• Elevation Freerun

12SPRINGS en Elevation Freerun zijn in 2022 een toffe samenwerking gestart. Elevation Freerun is in 2018 ontstaan vanuit een verlangen om kwalitatief goede lessen aan te bieden in de regio Gelderland en Overijssel, om zo een actief onderdeel te zijn binnen de Freerun Community. Elevation Freerun richt zich op de 5 fundamenten van het Freerunnen:

- Fun
- Freedom
- Fitness
- Friendship
- Fullfillment

Ze zijn een jong team van ervaren Freerunners/trainers. Naast de lessen die ze aanbieden zijn ze ook actief als CREW en zijn ze voortdurend op zoek naar inspiratie en creativiteit om zo elke dag nieuwe stijlen en manieren van bewegen te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Ze zijn professionele aanbieders van lessen, workshops en trainingen op het gebied van Freerunning en Parkour. Een plek waar beoefenaars van alle verschillende niveaus kunnen trainen. Het gaat ze niet alleen om het trainen, maar ook om een community te zijn.

Elevation (Freerun); to raise or being raised to a higher level. Progress Together!


Naar de website

Elevation Freerun

----------------------------------------------------------------------

 

Partner Tantum Freerunning

• Tantum Freerunning

Rutger Schipper heeft al zijn hele leven passie voor sport. Toen hij 14 was zag hij voor het eerst iemand een salto doen op straat en toen dacht ik dit wil ik ook kunnen. Hij freerunt al 6 jaar met nog steeds heel veel plezier maar om kinderen de sport freerunning te leren geeft hem ook veel energie. Wat hij mooi vindt aan deze sport is dat hoe sportief je ook bent aangelegd, je altijd een uitdaging kan vinden en vooruitgang kan boeken. Rutger is een gediplomeerd freerun instructeur en per 1 oktober 2020 is hij gestart met zijn eigen freerunschool waar kinderen van 7 jaar en ouder les van hem kunnen krijgen. Er worden freerunlessen gegeven op 9 locaties, waarbij er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de 12SPRINGS Airproducten. Kijk voor een locatie bij jou in de buurt: www.tantumfreerunning.nl

Visie - Iedereen kan freerunnen?!
Hier staat Tantum Freerunning voor. Wat Rutger erg belangrijk vindt is dat de sport freerunnen voor iedereen toegankelijk is. Als jij al veel sportervaring hebt ben je welkom, maar ook als je voor het eerst de gymzaal in stapt ben je van harte welkom. Bij de sport freerunnen is er geen einddoel wat je moet kunnen. Wat hij het belangrijkste vindt is dat je het beste uit jezelf haalt en probeert vooruit te komen. Het is mooi als deelnemers iets gedaan hebben in de les waarvan ze van tevoren niet hadden gedacht dat ze het zouden kunnen. Freerunles haalt het beste in jezelf en je lichaam naar boven.

Naar Tantum Freerunning