Muurschommel

Muurschommel

Schommel zwaar (diverse varianten)

Schommel zwaar (diverse varianten)

Apenbrug schommel verhoogd (4 haken)

Apenbrug schommel verhoogd (4 haken)

Muurschommel

€ 369,00
Levertijd (indicatie): 
SKU
Bsmuur

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

Zeer solide muurschommel voor montage op de muur van een huis of schuur. Past in vrijwel iedere tuin. Thermisch verzinkt, inclusief bevestigingsmateriaal en schommelhaken. Exclusief schommelzitjes. Specificaties: Merk: Benschop Artikelnummer: Bsmuur Aantal schommels: 1 Aantal schommelhaken: 2

Specificaties
Materiaal -

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder