Speelhuisje Jonathan

Speelhuisje Jonathan

Speel/klimtoren Robinia

Speel/klimtoren Robinia

Speelhuisje Jonathan

Speelhuisje zeer zwaar uitgevoerd

€ 1.295,00
Levertijd (indicatie): 
Artikelnummer
BSjona

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

30 JAAR
TRAMPOLINE
SPECIALIST
SHOWTUIN
MET
SHOWROOM
UITSTEKEND
PERSOONLIJK ADVIES
ALLEEN
KWALITEITS-
PRODUCTEN
MONTAGE
MOGELIJK-
HEDEN
REPARATIE
MOGELIJK-
HEDEN

Ontzettend leuk speelhuisje voor uren en dagen speelplezier. Kinderen hebben het liefst een eigen stekkie. Alle materialen zijn geïmpregneerd en zwaar uitgevoerd. De levensduur is zo goed, dat als de kinderen groot zijn u het weer kunt verkopen. Ramen en deur voorzien van stevig plexiglas. Voorzien van stevige houten vloer. Afmetingen huisje is 172 cm breed en 254 cm lang en 208 cm hoog. Buitenmaten van dak is 210 cm breed en 265 cm lang.

Geïmpregneerd geleverd

Speelhuisje Jonathan wordt helemaal geïmpregneerd geleverd, dus de daklijsten en deur en ramen kunt u zelf naar eigen smaak een leuk kleurtje geven. Standaard kleur singles is rood.

Uitstekende kwaliteit

Onze speeltorens en speelhuisjes zijn gemaakt van verduurzaamd Noord-Europees Vurenhout. Dit hout zorgt voor de beste kwaliteit waardoor u jarenlang kunt genieten van uw speeltoren. Alle slotbouten en houtdraadbouten van de speeltoren zijn van verzinkt staal en alle schroeven zijn van RVS staal! Alles is uiteraard keurig afgewerkt met doppen en moerkappen. Het verzinken van staal zorgt ervoor dat roest wordt voorkomen en dat het staal daardoor lang sterk en mooi blijft. 

Afmetingen
Breedte (speeltoestel) 172 cm
Diepte (speeltoestel) 254 cm
Hoogte met dak 208 cm
Breedte dak 210 cm
Lengte dak 265 cm
Eigenschappen
Materiaal palen Verduurzaamd Noord Europees Vurenhout

Rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Maak kennis met ze en verbeter je skills met hun tips en trucs.


Lees verder