Heblad Pingpongtafel beton

Heblad Pingpongtafel beton

Heblad Pingpongtafel beton

Heblad Pingpongtafel beton

Heblad Pingpongtafel Rond beton

Heblad Pingpongtafel Rond beton

Heblad Pingpongtafel beton

€ 1.936,00
Levertijd (indicatie): 
Artikelnummer
3200BL-AFGEROND

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

Gratis levering.

Deze pingpongtafel is de opvolger van de klassieke rechthoekige tafel. Omdat we regelmatig opmerkingen kregen over de hoeken van onze pingpongtafel en de daamee gepaard gaande ongelukjes, zijn we een aantal jaren geleden gestart met het produceren van de pingpongtafel met afgeronde hoeken. Hiermee is de kans op blesseren veel kleiner. De jongere kinderen spelen nu op deze tafel ook rustig een spelletje ‘rond de tafel’ mee. De groene twee- componenten lak met de witte gelakte lijnen en het witte netje geven deze tafel een mooie frisse uitstraling. 

Dit speeltoestel is voorzien van zowel onder- als bovenwapening. Dit maakt dat de tafel zeer sterk is. Daar komt nog bij dat onze pingpongtafels niet demonteerbaar zijn. Het tafelblad, het netje en de poten zijn gegoten uit één stuk beton. Er komt geen schroef aan te pas! Een hele solide tafeltennistafel waar men jarenlang plezier aan kan beleven. Zie ook de blauwe uitvoering.

TÜV gecertificeerd 

Extra informatie:

  • Afmetingen (L x B x H)                274 x 152 x 91 cm
  • Afmetingen speelblad (L x B)      274 x 152 cm
  • Hoogte tafelblad                          76 cm
  • Dikte tafelblad                              84 mm
  • Gewicht                                       1360 kg
Andere items die mogelijk iets voor u zijn!

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa en Timo Miedema.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder