Heblad Tafelvoetbaltafel van beton Antraciet

Heblad Tafelvoetbaltafel van beton Antraciet

Heblad Tafelvoetbaltafel van beton Antraciet

GRATIS LEVERING

€ 2.692,25
Levertijd (indicatie): 
Artikelnummer
5323

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

Tafelvoetbalspel uit één stuk beton gegoten. Dit betekent dat het onderstel en de speelbak niet van elkaar te scheiden zijn. Voor de massieve stangen, doelen en benodigde schroefjes is een hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal gebruikt. Zelfs de zoute zeelucht laat geen enkel spoortje na.  De voetbalpoppen en de scorebalkjes zijn gemaakt van onbreekbaar kunststof.

Aan de onderkant van de doelen zitten gaatjes en de hoeken in de speelkast lopen schuin af waardoor regenwater eenvoudig uit de speelbak kan verdwijnen.

Deze antracietkleurige voetbaltafel wordt standaard geleverd met zwarte en witte spelers en dito scorebalkjes.  Standaard worden 6 balletjes meegeleverd. 

Specificaties

  • Kleur                                                 Antraciet
  • Afmetingen (L x B x H)                  838 x 1369 x 922 cm
  • Afmetingen speelblad (L x B)      838 x 1369 cm
  • Gewicht                                            675 kg

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa en Timo Miedema.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder