Duikelrekken

Duikelrekken hebben we in verschillende uitvoeringen en materialen. Palen van geimpregneerd vurenhout, hard hout of robinia hout. Verstelbaar of niet verstelbaar. Verstelbare uitvoeringen zijn ideaal voor opgroeiende kinderen. Keuze tussen een gecoate stalen stang of een RVS stang. De gecoate stang is licht behandeld. De RVS stang gaat levenslang mee. Diverse uitvoeringen leverbaar: Mono, Duo, Trio en 6 hoekige uitvoeringen. Een aantal uitvoeringen is ook gecertificeerd voor openbaar gebruik en kan geleverd worden met een logboek.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 18

Pagina
per pagina
 1. Duikelrek Mono 95 RVS, verstelbaar
  € 169,00
 2. Duikelrek Duo 95 RVS, verstelbaar
  € 259,00
 3. Duikelrek Trio 95 RVS, verstelbaar
  € 349,00
 4. Duikelrek Mono 95
  € 68,00
 5. Duikelrek Duo 95
  € 111,00
 6. Duikelrek Trio 95
  € 154,00
 7. Robinia Duikelrek Mono, openbaar
  € 295,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 18

Pagina
per pagina

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder