Schommels

We hebben vele verschillende uitvoeringen schommelframes in ons assortiment. Leverbaar met verschillende soorten palen: geïmpregneerd hout, robinia hout, douglas hout of staal.

We kennen hierin een hele zware en solide lijn en een standaard lijn. Bij de zware uitvoering zijn de staanders 95/95 mm en de bovenbalk is 70/170 mm. De standaard uitvoering heeft staanders van 70/70 mm en een bovenbalk van 95/95 mm.

Bij de zware schommelframes zitten ook zwaardere schommelhaken. Voor de Robinia hout uitvoering kennen we twee paaldiktes: 11-14 cm en de zware uitvoering 15-18 cm.

De meeste types zijn uit te breiden met aanbouw glijbaan elementen of klimmuur/net elementen. Schommelhaken zijn inbegrepen en zijn voorzien van lagering. Ook zijn de meeste uitvoeringen verkrijgbaar in meerdere hoogtes. Lang niet alle uitvoeringen staan op de website. Alle toestellen worden geleverd met voorgeboorde gaten, bevestigingsmateriaal en een goede instructie. Ziet u op tegen de montage kunnen wij dit voor u verzorgen. 

Zijn er vragen of onduidelijkheden twijfel dan niet en neem met ons contact op, wij helpen u graag verder (0318-512614)

 

 

 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 29

Pagina
per pagina

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder