Exit Maestro Voetbalgoal

Exit Maestro Voetbalgoal

Exit Panna Goaltjes, set van 2

Exit Panna Goaltjes, set van 2

Exit Coppa Voetbalgoal

Exit Coppa Voetbalgoal

Exit Maestro Voetbalgoal

€ 139,00
Levertijd (indicatie):  1-5 dagen
Artikelnummer
10203

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

Scoor de mooiste doelpunten met de Exit Maestro voetbalgoal!

De EXIT Maestro is met zijn afmetingen van 180 bij 120 cm een ideaal doel voor grote en kleine tuinen. Deze EXIT Maestro goaltjes zorgen vast en zeker voor veel speelplezier.

De goaltjes hebben een goede uitstraling met zijn prachtige zwarte stalen frame en zwarte net. Het frame is gegalvaniseerde en gepoedercoat, en daardoor minder gevoelig voor roest.

Het net is fijnmazig en door zijn innovatieve bevestigingswijze (patent pending) niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen!

De EXIT Maestro onderscheidt zich met een innovatief (patent pending), solide en gebruiksvriendelijk verankeringssysteem, bestaande uit ankerbuizen en grondankers! Het doel is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Moet het gras gemaaid worden? Het doeltje is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het EXIT Maestro voetbaldoel evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen.

Om het voetbalplezier compleet te maken en het aanstormende voetbaltalent verder te ontwikkelen wordt er standaard een trainingsscherm meegeleverd!

Specificaties:
- Afmetingen: 180x120x60 cm (breedte x hoogte x diepte)
- Gewicht: 17 kg
- Hoogwaardig frame met grote buisdiameter
- Standaard inclusief hoogwaardige verankeringsset
- Standaard inclusief trainingsscherm met schietgaten
- Framedelen met spring-clip koppelingen
- Fijnmazig zwart net met stevige bevestiging aan frame

Specificaties
Merk -
Extra stock status 1-5 dagen
Afmeting -
Materiaal -

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa en Timo Miedema.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder