Exit Rebounder L - Tchouck- 124 x 124

Exit Rebounder L - Tchouck- 124 x 124

Exit Rebounder M - Tchouck - 84 x 84

Exit Rebounder M - Tchouck - 84 x 84

Exit Rebounder XL - Tchouck - 164 x 164

Exit Rebounder XL - Tchouck - 164 x 164

Exit Rebounder L - Tchouck- 124 x 124

€ 199,00
Levertijd (indicatie): 
Artikelnummer
10211

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

Gooien, koppen, schieten, aannemen en scoren! Het kan allemaal met de EXIT Rebounder Large!

Het frame heeft namelijk een groot elastiek in het midden, zodat je al je skills gemakkelijk kunt oefenen. Ideaal voor trainingen, oefeningen en spellen!

De EXIT Rebounder is de ultieme trainingstool! Hiermee oefen je al je skills als het gaat om voetbal, volleybal, handbal, waterpolo of een andere balsport! Ook kun je er het spel 'tchoukball' mee spelen.  De hoek van de rebounder is instelbaar tussen 35° en 90° in meer dan tien stappen, zodat je het spel met een kleine wijziging kunt veranderen.

De rebounder is gemaakt van robuust metaal. Dit materiaal is gegalvaniseerd en daarna is er een zwarte poedercoating over gespoten. Dit betekent dat er een dubbele beschermlaag op zit, die beschermt tegen roest, beschadiging en andere slijtagevormen. Het elastiek in het midden van het frame is strak gespannen en supersterk. Hierdoor heb je jarenlang plezier van deze prachtige trainingstool. Er worden bovendien standaard twee ankers meegeleverd om de rebounder vast te zetten in het gras.

Specificaties
- Afmetingen: 124 x 124 cm 

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa en Timo Miedema.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder