Exit Rebounder M - Tchouck - 84 x 84

Exit Rebounder M - Tchouck - 84 x 84

Exit Forza Voetbalgoal

Exit Forza Voetbalgoal

Exit Rebounder L - Tchouck- 124 x 124

Exit Rebounder L - Tchouck- 124 x 124

Exit Rebounder M - Tchouck - 84 x 84

€ 139,00
Levertijd (indicatie): 
Artikelnummer
10210

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

Schiet of gooi de bal op de Exit Rebounder en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug. 

De Rebounder van Exit Toys is ideaal om je schot te verbeteren. Oefen je keeperskills of plaats de Rebounder naast de goal en volleer en schiet de terugkaatsende bal vol op doel!  Je kunt ermee trainen op schieten, passen, aannemen, keepen, gooien enz. Leuk voor in de tuin maar ook geschikt voor sportverenigingen.

Exit Rebounder M is geschikt voor vele sporten:

- Voetbal (passen, schieten, aannemen, keepen, koppen)
- Handbal (gooien, vangen, keepen)
- Volleybal (slaan, ontvangen, passen)
- Waterpolo (gooien, vangen, keepen)
- Tchouckball

Rebounder M heeft een afmeting van 84x84cm. Een compact en hanteerbaar formaat dus! En uiteraard is de hoek van de rebounder in te stellen tussen 35° en 90°, en dat in meer dan 10 stappen. Zo is de Kickback Rebounder M geschikt voor allerlei trainingen. Het instellen van de hoek is in een handomdraai gedaan, waardoor tijdens het trainen of spelen heel snel een ander spel of oefening gekozen kan worden. 

De Exit Rebounder heeft een metalen frame dat is gegalvaniseerd en daarna zwart gepoedercoat. Het rebound net is super strak gespannen met kwalitatief sterke elastieken, deze zorgen voor een stille maar zeer krachtige rebound. De Rebounder is afgewerkt met een PVC afdekrand en wordt geleverd met 2 ankers om hem te verankeren. 

Specificaties
- Afmetingen: 84 x 84 cm 

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa en Timo Miedema.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder