Exit Rebounder XL - Tchouck - 164 x 164

Exit Rebounder XL - Tchouck - 164 x 164

Exit Rebounder L - Tchouck- 124 x 124

Exit Rebounder L - Tchouck- 124 x 124

EXIT Scala aluminium voetbaldoel diverse afmetingen

EXIT Scala aluminium voetbaldoel diverse afmetingen

Exit Rebounder XL - Tchouck - 164 x 164

€ 299,00
Levertijd (indicatie): 
Artikelnummer
10212

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

Schiet of gooi de bal op de Exit Rebounder en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug. 

Exit Kickback Rebounder XL is de grootste variant van de Exit rebounders. Deze XL rebounder heeft een afmeting van 164x164 cm. Met deze XL De Rebounder XL is eigenlijk een strak gespannen net dat elke aanraking van een object terug schiet. Je kunt deze rebounder dan ook op verschillende manieren gebruiken. Het is mogelijk om er tegen aan te schieten om je traptechniek te verbeteren of als keeper je duik oefeningen te verbeteren. De rebounder is dus een mulitfuncitoneel speel/trainingsobject. Deze rebounder is dan ook niet alleen geschikt voor de voetbal maar ook voor andere sporten zoals volleybal, waterpolo en handbal. Ook kun je er een leuk potje 'tchoukball' mee spelen. 

De hoek van de rebounder is in te stellen tussen 35° en 90°, en dat in meer dan 10 stappen. Zo is de Exit Kickback Rebounder geschikt voor allerlei trainingen. Het instellen van de hoek is in een handomdraai gedaan, waardoor tijdens het trainen of spelen heel snel een ander spel of oefening gekozen kan worden. 

De Exit Rebounder heeft een metalen frame dat is gegalvaniseerd en daarna zwart gepoedercoat. Met de quick-release wielen staat de Rebounder XL stevig tijdens gebruik en is deze eenvoudig te verplaatsen na gebruik.

Specificaties
- Afmetingen: 164 x 164 cm 

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa en Timo Miedema.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder