Trampoline vangnet 3.60-3.65 m, geschikt voor Elfje trampolines

Trampoline vangnet 3.60-3.65 m, geschikt voor Elfje trampolines

Trampoline vangnet 2,95-3.05 m, geschikt voor Elfje trampolines

Trampoline vangnet 2,95-3.05 m, geschikt voor Elfje trampolines

Trampoline vangnet 3.60-3.65 m, geschikt voor Elfje trampolines

100% veilige toegang, snelle en eenvoudige montage doordat er niet geschroefd hoeft te worden

€ 329,00
Levertijd (indicatie): 
Artikelnummer
9379

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

30 JAAR
TRAMPOLINE
SPECIALIST
SHOWTUIN
MET
SHOWROOM
UITSTEKEND
PERSOONLIJK ADVIES
ALLEEN
KWALITEITS-
PRODUCTEN
MONTAGE
MOGELIJK-
HEDEN
REPARATIE
MOGELIJK-
HEDEN

Het Akrobat Trampoline vangnet heeft een 100% veilige toegang, snelle en eenvoudige montage doordat er niet geschroefd hoeft te worden, extra veiligheid en stabiliteit door het veiligheidskliksysteem, optisch een minder lelijke blikvanger door grotere maaswijdte van het net materiaal (type extra), uitgevoerd met hoezen van zware kwaliteit bisonyl zeildoek, zwaar uitgevoerd frame en een fiberglas frame aan de bovenzijde.

Dit vangnet is uitermate geschikt voor de Elfje trampoline.
 

100% veilige toegang 
De toegang van een Akrobat Trampoline vangnet is gemakkelijk toegankelijk en daardoor veiliger. Wat gebeurt er met een toegang met een rits, clips of klittenband? In de praktijk staat deze ingang altijd open, omdat niemand de moeite neemt om deze iedere keer netjes af te sluiten, dit met alle risico’s van dien. Of iemand struikelt over de brede band die aan de onderkant is gestikt. Daarom is er bij een Elfje/12SPRINGS Trampoline vangnet gekozen voor een doorgang door middel van een overlap. Je moet dus als het ware door een sluis om op het trampoline springdoek te komen zonder de doorgang te hoeven openen of te sluiten.

Gereedschapsloze bevestiging 
De bevestiging van een Akriobat vangnet is een unieke: geen gereedschap nodig, geen schroeven of andere bevestigingsmaterialen nodig. Veilig, eenvoudig en snel. 
Een extra veiligheidskliksysteem zorgt voor een veilige fixatie van de delen.

Fiberglas top frame 
Het vangnet heeft een fiberglas frame aan de bovenzijde, wat het net gelijkmatig op spanning houdt waardoor er geen extra bevestiging noodzakelijk is naar de staanders.


Type Extra 
Het vangnet heeft een grote maaswijdte wat zorgt voor een vrije doorkijk en maakt deze minder windgevoelig. De kleur van de hoezen en het net is zwart. De hoezen zijn net als de trampoline rand gemaakt van topkwaliteit kleurvast bisonyl zeildoek. De stalen staanders zijn extra dik en zwaar uitgevoerd.

Leveringsomvang:

Compleet vangnet incl. palen, net hoezen om palen en bevestigingsmateriaal. 
Exclusief: trampoline

Rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Maak kennis met ze en verbeter je skills met hun tips en trucs.


Lees verder