Personaliseren randkussen: kleur, prints of opdruk

Personaliseren randkussen: kleur, prints of opdruk

Trampoline Rand voor Elfje 430 cm, Multi Colour

Trampoline Rand voor Elfje 430 cm, Multi Colour

Trampoline Rand geschikt voor Elfje 300 cm, Extra, groen

Trampoline Rand geschikt voor Elfje 300 cm, Extra, groen

Personaliseren randkussen: kleur, prints of opdruk

Een unieke en persoonlijke trampoline rand, door deze te laten bedrukken met prints, bedrijfslogo, een naam of eigen kleurstellingen.

€ 0,00
Levertijd (indicatie): 
Artikelnummer
9995

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

30 JAAR
TRAMPOLINE
SPECIALIST
SHOWTUIN
MET
SHOWROOM
UITSTEKEND
PERSOONLIJK ADVIES
ALLEEN
KWALITEITS-
PRODUCTEN
MONTAGE
MOGELIJK-
HEDEN
REPARATIE
MOGELIJK-
HEDEN

Uw eigen unieke trampoline rand laten maken? Bedrukken van een trampoline rand? Een speciale kleur trampoline rand of een leuke print? Bij 12SPRINGS-Trampolines is dit allemaal mogelijk!

Standaard wordt de trampoline rand type Extra geleverd in de kleur groen en grijs (antraciet). Maar het unieke van dit type randkussen is dat op aanvraag bijna iedere kleur leverbaar is. Ook speciale bedrukkingen (bv. logo’s, namen of tekst) of prints behoren tot de mogelijkheid.

In geval van bedrukking met een print wordt het randkussen ook voorzien van een extra blanke laklaag. Hierdoor wordt de toch al lange levensduur nog verder worden opgerekt.

De prijs is op aanvraag. 

 

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa en Timo Miedema.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder