Above the Ground Trampolines

Op zoek naar een goede traditionele Trampoline op poten? Neem dan een kijkje bij ons assortiment met Above the Ground Trampolines. Deze Trampolines zijn hoog opgebouwd en staan op poten, anders dan de Flat to the Ground Trampolines die ingegraven zijn en gelijk lopen met de grond en de Inground Trampolines die ook ingegraven zijn en net iets boven de grond staan. De Above Ground Trampolines zijn verplaatsbaar, kunnen direct gebruikt worden, hebben geen gat onder de Trampoline nodig en kunnen in de winter naar binnen...

Toon meer

Above the Ground Trampolines van 12SPRINGS
Geproduceerd volgens de hoogste standaarden en met de beste materialen; dat zijn de Above Ground Akrobat Trampolines, die je bij 12SPRINGS kunt aanschaffen. Kies je voor één van deze Trampolines, dan kies je voor veiligheid en duurzaamheid. En voor levenslang speel- en springplezier voor het hele gezin.


Welke Above the Ground Trampoline?
De Above the Ground Trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van rond tot rechthoekig, klein of groot, een zwart of bijvoorbeeld groen randkussen… Welke Above Trampoline kies jij uit? De Above the Ground Trampolines worden standaard geleverd met veiligheidsnet en een trapje.

Bij een hoge Trampoline op poten wordt standaard een veiligheidsnet geleverd. Dit is echt nodig om de veiligheid van de springers te garanderen, omdat er op een grotere hoogte van de grond wordt gesprongen dan bij de Inground of Flat to the Ground Trampolines. Het veiligheidsnet zorgt ervoor dat de springer niet van de Trampoline naar beneden kan vallen. Controleer regelmatig of het veiligheidsnet niet is beschadigd en juist is bevestigd. Daarnaast wordt bij onze Above the Ground Trampolines standaard een trappetje geleverd, zodat het op- en afstappen makkelijker en veiliger verloopt.


Verschillende Above Trampolines
Akrobat Orbit Above the Ground Trampoline, Akrobat Primus Above the Ground Trampoline… Welke soorten zijn er allemaal en hoe kies ik de juiste Above Trampoline uit? Als de voorkeur uitgaat naar een Above the Ground Trampoline, dan kom je daarna uit op een aantal uitvoeringen:

• Orbit Above
De Akrobat Orbit Above the Ground Trampoline is een ideale tuintrampoline. De AkroSpring veer zorgt voor een soepele en gezondere sprong. De veren en het frame worden beschermd door een schuimrubberen rand en de extra beschermflap zorgt ervoor dat je niet met je voeten tussen de veren kunt komen. De Orbit Trampolines zijn uitgerust met een AkroAir springmat, die maar liefst 50% meer luchtdoorlatend is dan een standaard springmat. Hierdoor spring je heel comfortabel.

• Orbit PRO Above
De Akrobat Orbit PRO Above the Ground familietrampoline herken je aan het de gebogen palen van het veiligheidsneten is er voor wie op zoek is naar de best mogelijke kwaliteit en design. Deze Above Trampoline is modern, krachtig, stijlvol en vooruitstrevend. Het stelt jumpers in staan om hun topprestaties naar voren te brengen. Deze Above Trampoline kent verder dezelfde voordelen als de standaard Akrobat Orbit Above Trampoline en het frame is zwart uitgevoerd.

• Primus Challenger Above
De Akrobat Primus Challenger Above the Ground Trampolines zijn speciale sport Trampolines. Deze Trampolines zijn voorzien van een extra zware kwaliteit randkussen, die niet klappert tijdens het springen en de Unieke AkroVentSport springmat die extra veel lucht doorlaat, zodat je geen lucht weerstand meer ondervindt bij het springen. Wil je voor maximale performance gaan? Dan is de Primus Above een goede keuze. Wij durven te zeggen dat er voor thuisgebruik geen beter springende trampoline in de markt is te verkrijgen!

• Gallus Above
De Akrobat Gallus is een Trampoline voor zeer intensief gebruik. Deze Trampolines hebben de zwaarste afwerking en kunnen overal ingezet worden. De Gallus Trampoline staat op vier/zes poten in een zogenaamde U-vorm en is voorzien van een veiligheidsnet en een trapje. Het netmateriaal van het veiligheidsnet is aan dik beklede metaalstangen bevestigd. In tegenstelling tot andere veiligheidsnetten is hier gekozen voor een volledig stalen frame, inclusief de bovenring. Het is voorzien van schuim en zeer stevig zeilmateriaal. Hierdoor is het geen probleem als kinderen eraan gaan hangen. Het veiligheidsnet zal heel blijven en de Trampoline is praktisch onverwoestbaar. Het veiligheidsnet is tevens voorzien van een toegangsdeur. Een stuk prettiger en veiliger!

Beter springen op een Trampoline op poten?
Een Above the Ground Trampoline op poten was eerder ook vaak de keuze van ervaren springers. Springt dat dan beter dan een ingegraven Trampoline? Trampolines hadden doorgaans een betere sprongkwaliteit ten opzichte van ingegraven Trampolines, omdat lucht welke wordt verplaatst tijdens het springen onder de Trampoline vrij weg kan. Dit is echter  verleden tijd met de huidige Airo Air en de AkroVentSport springmat. De Akro Air springmat is 50% meer open als een standaard springmat en verplaatst hiermee een stuk minder lucht. De AkroVentSport Springmat is zelf zo open dat deze helemaal geen lucht meer verplaatst waardoor je bij een Above Ground, Inground en Flat to the Ground Trampoline je maximale spring performance kan halen en je hier geen verschil meer voelt.

Kies dus voor een Trampoline op poten, omdat deze bijvoorbeeld makkelijk verplaatsbaar is in de tuin of voor een Flat to the Ground als je eenvoudig je Trampoline wilt betreden.

Wil je eerst zelf nog ervaren hoe het is om op een Trampoline te springen die op poten staat? En hoe het springt op een Flat to the Ground Trampoline? Breng dan een bezoek aan onze +1.000m2 showtuin van 12SPRINGS in Rhenen!


Hoe monteer ik mijn Above the Ground Trampoline?
Een Above Ground Trampoline hoeft uiteraard niet te worden ingegraven, alleen te worden gemonteerd. Zorg dat de Trampoline op een vlak gedeelte in de tuin wordt geplaatst, zodat de Trampoline zo veel mogelijk waterpas staat en de poten niet staan te ‘wippen’. Kraakt de Trampoline? Dan is dit vaak het gevolg van een Trampolineframe dat staat te wippen, waardoor er beweging in het frame ontstaat en deze gaat kraken.

Elke Trampoline wordt door ons geleverd met een duidelijke montage- en instructiehandleiding. Houd er echter wel rekening mee dat het monteren van je Trampoline ongeveer een uur werk is. We raden het ook aan om het monteren van je Trampoline met twee mensen uit te voeren. Wij hebben ook montagevideo’s beschikbaar om het monteren van je Trampoline op poten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook bieden wij ook een montageservice aan, waar je gebruik van kunt maken als je je Trampoline super snel wilt gaan gebruiken. Wij zorgen dan voor juiste en snelle montage en installatie.

Check de video

en leer alles wat jij moet weten over
Above the Ground Trampolines
voor het beste springplezier

Above the Ground Trampolines

 • Optimale veiligheid
 • Strakke look
 • Beste springplezier

Check de video

en leer alles wat jij moet weten over Above the Ground Trampolines voor het beste springplezier

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Akrobat Gallus PLUS Above ground Trampoline 305cm gray/black Levertijd (indicatie): Op aanvraag
  € 2.299,00
 2. Akrobat Gallus PLUS Above ground Trampoline 365cm gray/black Levertijd (indicatie): Op aanvraag
  € 2.599,00
 3. Akrobat Gallus PLUS Above ground Trampoline 430cm gray/black Levertijd (indicatie): Op aanvraag
  € 2.799,00
 4. Akrobat Gallus PLUS Above ground Trampoline 480cm Gray / black Levertijd (indicatie): Op aanvraag
  € 2.899,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder