freerunning

Freerunning of freerunnen is de laatste jaren enorm in opkomst. Het is de snelst groeiende turnsport in Nederland. Bij freerunnen probeer je je zo snel mogelijk te verplaatsen over obstakels door middel van gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips, salto’s en vaults. Het gaat hier om de fysieke uitdaging, mentale beheersing, lichaamscontrole en kracht. Op een trampoline worden vaak de tricks, salto's en gekke sprongen geoefend. Hier vind je al onze producten die wij speciaal hebben geselecteerd voor de Freerunning sport, ookwel Parkour genoemd. Wij beschikken over een breed aantal producten die er voor zorgen dat jij je flips, corcks, twists en combo's zo goed mogelijk kunt uitvoeren.

De trampolines zijn speciaal geselecteerd voor freerunners, turners en ervaren springers. De absolute toppers onder de trampolines met fantastische bounce, en een ruim springoppervlak.

Sterke punten deze freerunning trampolines:
- Springmat 70% open van structuur, hierdoor 25% meer sprongkracht (sprong hoogte)
- Lange dubbele conische veer wat zorgt voor een betere demping, meer sprongkracht en een lange levensduur
- Rechthoekig van vorm, hierdoor meer sprongkracht en ideaal voor verschillende tricks
- Open springmat zorgt voor minder lawaai tijden het springen en de springmat is direct droog na een regenbui
- Grote afmetingen, hierdoor veel ruimte om de tricks uit te voeren

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder