Primus Sport Trampolines

De Akrobat Primus Sport serie is het paradepaardje onder de trampolines. Geschikt voor intensief gebruik en serieuze springers. Zoek je de allerbeste trampoline voor het hele gezin of ben je een fanatieke springer? Dan is de Primus Sport serie de beste keuze voor jou. We hebben binnen de Sport Serie de keuze uit drie grondniveaus (Flat to the ground, Inground en Above Ground) en twee vormen (rond en rechthoekig). Hieronder leggen we uit waarom de Akrobat Primus Sport serie er boven uit springt:

Toon meer

Onderdelen en Materialen
De Primus Sport is net als de Orbit Family uitgerust met AkroSpring veren, maar heeft anders dan de Orbit de innovatieve AkroVentSport springmat. De AkroVentSport springmat is voor 70% luchtdoorlatend en heeft daarmee een zeer effectieve luchtventilatie. Je sprong is hoger en dieper omdat je nagenoeg geen luchtweerstand ervaart tijdens het springen. Even voor de beeldvorming: 70% luchtdoorlatend houdt in dat je dat nog maar op 30% materiaal springt en voor de rest op lucht! De AkroVentSport springmat komt overeen met de high performance springmatten uit de wedstrijdsport. Wat betreft de duurzaamheid heeft deze springmat ook een streepje voor. In het geval er een gaatje in de springmat zou ontstaan, dan scheurt de springmat niet helemaal door. Ook heeft de AkroVentSport springmat een extra beschermrand die de veren afdekt, waardoor je tijdens het springen nooit met je voet tussen een veer kan komen. Daarmee is deze springmat niet te vergelijken met wat er elders op de markt te verkrijgen is. De unieke sprongkwaliteit maakt dat deze trampoline zeer geliefd is, met name bij ervaren trampolinespringers, turnsters, freerunners en tieners. Bekende freerunners zoals Rutger en Mees van Team Tantum, Timo en Boaz zijn grote fans van ons merk. Ook onder de turn professionals is deze trampoline erg geliefd, onze ambassadeurs uit de turnwereld zijn The Dutch Elite Sisters.

Standaard is onze Primus Sport voorzien van een speciaal extra zwaar randkussen, bedoeld voor intensief gebruik en lange levensduur. Dit randkussen is gemaakt van extra zwaar PVC materiaal, met hierbij een extra top coating wat zorgt voor een vuilafstotende werking en een levenslange levensduur. Dit type randkussen met extra beschermende top coating herkent u aan het glanzende oppervlak.

Kwaliteit en garanties
Zoals hierboven beschreven maakt de Primus Sport alleen gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen. Daarbij kan je ervan op aan dat het frame levenslang meegaat, wordt er 10 jaar garantie op de veren gegeven. De kwaliteit van de Primus Sport wordt gewaarborgd doordat alle onderdelen geproduceerd, gemonteerd én gecontroleerd worden binnen de EU. Deze hanteren de hoogste veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. Omdat een trampoline uit veel onderdelen bestaat is het dus van belang dat elk onderdeel van goede kwaliteit is. Gelukkig kunnen wij je dat garanderen. Mocht er nou toch iets aan vervanging toe zijn, dan kunnen wij dit repareren binnen onze eigen productie. En mocht het nu toch nodig zijn om een onderdeel te vervangen dan hebben wij alle onderdelen op voorraad, zoals veren, springmatten of randkussens en kunnen we deze snel naar je opsturen. Kortom, De Primus Sport serie heeft een fantastische prijs/kwaliteit verhouding, de beste bounce en zal elke springer jarenlang enorm veel plezier bezorgen.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
 1. Akrobat Primus Inground Trampoline 335x244 Groen
  € 999,00
 2. Akrobat Primus Inground Trampoline 335x244 Zwart
  € 999,00
 3. Akrobat Primus Inground Trampoline 305 Groen
  € 899,00
 4. Akrobat Primus Inground Trampoline 305 Zwart
  € 899,00
 5. Akrobat Primus Inground Trampoline 365 Groen
  € 999,00
 6. Akrobat Primus Inground Trampoline 365 Zwart
  € 999,00
 7. Akrobat Primus Inground Trampoline 430 Groen
  € 1.099,00
 8. Akrobat Primus Inground Trampoline 430 Zwart
  € 1.099,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa en Timo Miedema.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder