Zaterdag 23 april vond de Akrobat Jumping Day plaats bij Thys Toys in Woerden. We nemen je mee met een klein verslag.

De Akrobat Jumping Day stond vooral in het teken van plezier hebben en zoveel mogelijk verschillende Trampolines en Airtracks uitproberen. Want naast dat het showterrein Trampolines heeft, hadden wij voor deze dag ook verschillende Airproducten meegenomen. Waaronder onze Airfloor van 4x5m en verschillende schuine vlakken, zodat ook de freerunners onder de bezoekers uit de voeten konden. En natuurlijk onze nieuwe 12SPRINGS Airdrop. De Airdrop werd door bijna iedereen wel gebruikt om na hun tofste tricks een veilige lading te maken. Er waren zelfs een aantal ouders die zich op de Trampoline waagden met de zekerheid dat ze veilig op de Airdrop konden landen.

De middag kende een gezellige drukte. Er waren een hoop gezinnen die Trampolines kwamen uitproberen en die ook graag wilden weten welke Trampoline goed bij hun past. Klanten werden verwelkomt door vakkundig personeel die, bij vragen of twijfel welke trampoline ze moesten kiezen, alles goed konden uitleggen. Want zeg nou zelf, de keuze tussen een ronde en een rechthoekige trampoline is er een die ook weloverwogen moet worden gemaakt.

De dag werd extra spectaculair met een bezoek van de bekende YouTubers en tevens 12SPRINGS Jump Ambassadeurs; Mees en Timo. Alle gasten konden met hen op de foto en hun handtekening werd gezet op de beschikbare merchandise. Ook konden alle kids hun tofste tricks laten zien aan deze helden. Naast dat kon je met één van deze YouTubers ook de strijd aan gaan! Op de bank met Aircover met onze battle beams. Wie zou de duellen het meest overleefd hebben?

Naast dat er dus genoeg te doen was voor alle kinderen, was er ook aan de ouders gedacht. Er werden namelijk overheerlijke hamburgers klaargemaakt. En natuurlijk niet alleen voor de ouders, want van al dat springen krijg je best wel trek.

En zoals altijd is er een tijd van komen en een tijd van gaan en kwam er ook aan deze hele leuke dag een eind. Na het opruimen van al onze artikelen vertrokken wij weer richting Rhenen.

Heb je deze Jumping Day gemist en wil jij nou ook eens een Trampline of Airtrack uitproberen? Dat kan! Onze showtuin van +1.000m2 is namelijk 6 dagen in week geopend. Hier kun je alle Trampolines, Airtracks en andere Airproducten uittesten en al je vragen stellen. En houd onze socials in de gaten voor nog meer toffe events.

 

Door: 12SPRINGS
Gepubliceerd op: 29-04-2022 - 15:00 uur