Service

Met de aankoop van een trampoline bij 12SPRINGS koopt u een duurzaam product voor jaren speelplezier. Mocht er nu toch iets kapot gaan door omstandigheden die u niet in de hand hebt bijvoorbeeld stormschade, vuurwerkschade of vandalisme, dan kunnen wij uiteraard alle onderdelen vervangen. Maar vaak bent u veel goedkoper uit met een vakkundige reparatie. Doordat onze productie in Nederland is gevestigd kunnen wij hier vakkundig de meeste reparaties zelf uitvoeren.

Springmat trampoline reparatie

Schades die wij kunnen repareren zijn brandgaten, scheuren (tot ongeveer 5 cm) en stiknaden. Heeft u een beschadiging geconstateerd, wacht dan niet met het uitvoeren van de reparatie. Het risico bestaat dat deze beschadiging verder scheurt en repareren is ten alle tijden goedkoper dan vervangen.

Wij repareren enkel springdoeken van de merken Elfje, 12SPRINGS en Akrobat.

 

Trampoline rand reparatie

Stiknaden die loslaten, scheurvorming of een defecte randkussen bevestiging kunnen wij vakkundig repareren door middel van opnieuw stikken, segmenten vervangen of door plaatselijke reparaties uit te voeren. Heeft u schade aan uw trampoline? Wacht niet en neem contact op met uw dealer of rechtstreeks met ons.


Montage trampoline

Met de trampoline wordt een duidelijke montage instructie meegeleverd. Heeft u toch liever dat de montage wordt uitgevoerd, dan is dit eigenlijk altijd mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Trampoline ingraven

Heeft u een in ground trampoline besteld of wilt u deze gaan bestellen? U kunt deze dan zelf ingraven, op deze pagina vindt u meer informatie over hoe u dit kunt doen. Als u het niet ziet zitten om het zelf te doen, kunnen wij uw trampoline ook voor u ingraven. 

Uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. Stuur ons uw gegevens in een e-mail naar [email protected] en wij brengen vrijblijvend een offerte uit.
Levertijd wordt middels telefonisch contact vastgesteld.

Wilt u een ronde Inground Trampoline laten ingraven, klik hier.
Wilt u een ronde Flat to the Ground Trampoline laten ingraven, klik hier.
Wilt u een rechthoekige Inground Trampoline laten ingraven, klik hier.
Wilt u een rechthoekige Flat to the Ground Trampoline laten ingraven, klik hier.

Onderhoud trampoline

Controleer regelmatig uw trampoline op de volgende punten om de veiligheid te waarborgen:

• Controle van de springmat op gaatjes, scheurtjes, stiknaden en overmatige slijtage.
• Goede staat van en goede bevestiging van het randkussen.
• Ruimte rondom uw trampoline: voorkom dat hier objecten zijn geplaatst om risico’s op blessures te voorkomen.
• Controle van het frame en veren op defecten

Reinigen van de trampoline

De springmat en het randkussen kan worden schoongemaakt met een doek/spons en lauw water. Gebruik geen oplosmiddelen, afwasmiddel of zeeppoeder. Wilt u in het voorjaar toch het randkussen grondiger schoonmaken, meng dan wat groene zeep door het lauwe water. Na het schoonmaken de trampoline afspuiten met de tuinslang, zodat alle zeepresten worden verwijderd.

Om bladeren en takjes van uw trampoline te verwijderen kan er gebruik worden gemaakt van een zachte bezem, bladblazer of van de tuinslang. Om te voorkomen dat er blad en vuil op de trampoline komt, kan er gebruik gemaakt worden van een afdekhoes.

LET OP!

• Is uw tuin voorzien van een sproei installaties dan is het belangrijk dat de sproeiers zo zijn afgesteld dat deze niet de trampoline besproeien. In het grondwater kan vrij veel ijzer voorkomen wat zorgt voor oppervlakte roest wat een bruine aanslag op de trampolinebuizen kan veroorzaken
• Vermijd dat de trampoline in aanraking komt met onkruidverdelgingsmiddelen. Deze agressieve middelen kunnen het randkussen van de trampoline aantasten.

Onderhoud Airtrack

Het pvc-materiaal waar je Airtrack van gemaakt is, is van duurzaam materiaal en heeft van zichzelf een lange levensduur. Door zuinig met je product om te gaan, zorg je ervoor dat je dit handhaaft.
Lees daarom ook goed de handleiding door voordat je je Airtrack gaat gebruiken.
Zorg voor het opbergen van je Airtrack dat hij schoon en droog is. Veeg met een zachte borstel eerst het losse vuil eraf. Is je Airtrack erg vervuild dan adviseren wij je Airtrack schoon te maken met een doek/spons en lauwwarm water. Wil je toch een schoonmaakmiddel gebruiken, zorg er dan voor dat dit een mild middel is zoals groene zeep.

 

Airtrack Reparatie

Loopt je Airtrack langzaam leeg dan adviseren wij allereerst om de klep van de Airtrack te controleren. Deze kan tijdens het aan- en afkoppelen van de pomp los gaan zitten, waardoor er langzaam lucht kan ontsnappen. Indien nodig, kan de klep worden vervangen.
Voor een uitgebreide uitleg over wat te doen bij het leeglopen van je Airtrack, verwijzen wij je graag naar dit artikel voor een uitgebreide uitleg.
Mocht er onverhoopt toch een lek in je Airtrack zitten en kom je er, na het lezen van de uitgebreide uitleg, toch zelf niet uit, dan kan de Airtrack naar ons teruggestuurd worden en zullen wij hem voor je repareren.
Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (0318-512614) of stuur een e-mail met uw gegevens naar [email protected].

 

Ondergrond Airtrack

De speciaal op maat gemaakte antislip mat zorgt ervoor dat de Airtrack tijdens het gebruik niet kan verschuiven.
Dit zorgt in de eerste plaats voor veiligheid, maar ook voor bescherming van de Airtrack tegen lekkage. Met name bij buiten gebruik.

 

Klacht over ons of het product?

12SPRINGS doet er alles aan om u een top product te leveren en de maximale service te verlenen. Mocht u toch een klacht hebben over onze dienstverlening? Laat het ons dan weten! Dit kan via uw dealer of rechtstreeks naar ons per email of telefonisch. Wij stellen dit zeer op prijs om continu onze kwaliteit te kunnen blijven verbeteren.