Service

Met de aankoop van een trampoline bij Elphymed koopt u een duurzaam product voor jaren speelplezier. Mocht er nu toch iets kapot gaan door omstandigheden die u niet in de hand hebt bijvoorbeeld stormschade, vuurwerkschade of vandalisme, dan kunnen wij uiteraard alle onderdelen vervangen. Maar vaak bent u veel goedkoper uit met een vakkundige reparatie. Doordat onze productie in Nederland is gevestigd kunnen wij hier vakkundig de meeste reparaties zelf uitvoeren.

Springmat trampoline reparatie

Schades die wij kunnen repareren zijn brandgaten, scheuren (tot ongeveer 5 cm) en stiknaden. Heeft u een beschadiging geconstateerd, wacht dan niet met het uitvoeren van de reparatie. Het risico bestaat dat deze beschadiging verder scheurt en repareren is ten alle tijden goedkoper dan vervangen.

Trampoline rand reparatie

Stiknaden die loslaten, scheurvorming of een defecte randkussen bevestiging kunnen wij vakkundig repareren door middel van opnieuw stikken, segmenten vervangen of door plaatselijke reparaties uit te voeren. Heeft u schade aan uw trampoline? Wacht niet en neem contact op met uw dealer of rechtstreeks met ons.


Montage trampoline

Met de trampoline wordt een duidelijke montage instructie meegeleverd. Heeft u toch liever dat de montage wordt uitgevoerd, dan is dit eigenlijk altijd mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Trampoline ingraven

Heeft u een in ground trampoline besteld of wilt u er deze gaan bestellen? U kunt deze dan zelf ingraven, op deze pagina vindt u meer informatie over hoe u dit kunt doen. Als u het niet ziet zitten om het zelf te doen, kunnen wij uw trampoline ook voor u ingraven. Stuur ons uw gegevens en wij brengen vrijblijvend een offerte uit.

Trampoline bekistingen

Naast de vele inground modellen bieden wij diverse bekisting oplossingen om de trampoline deels of geheel in de grond te laten zakken. Het voordeel van een bekisting is dat de wanden niet kunnen gaan verzakken en de trampoline heeft meer ruimte onder de trampoline om de lucht te comprimeren tijdens het springen op de trampoline, wat de sprongkwaliteit ten goede komt.


Onderhoud trampoline

Controleer regelmatig uw trampoline op de volgende punten om de veiligheid te waarborgen:

• Controle van de springmat op gaatjes, scheurtjes, stiknaden en overmatige slijtage.
• Goede staat van en goede bevestiging van het randkussen.
• Ruimte rondom uw trampoline: voorkom dat hier objecten zijn geplaatst om risico’s op blessures te voorkomen.
• Controle van het frame en veren op defecten

Reinigen van de trampoline

De springmat en het randkussen kan worden schoongemaakt met een doek/spons en lauw water. Gebruik geen oplosmiddelen, afwasmiddel of zeeppoeder. Wilt u in het voorjaar toch het randkussen grondiger schoonmaken, meng dan wat groene zeep door het lauwe water. Na het schoonmaken de trampoline afspuiten met de tuinslang, zodat alle zeepresten worden verwijderd.

Om bladeren en takjes van uw trampoline te verwijderen kan er gebruik worden gemaakt van een zachte bezem, bladblazer of van de tuinslang. Om te voorkomen dat er blad en vuil op de trampoline komt, kan er gebruik gemaakt worden van een afdekhoes.

LET OP!

• Is uw tuin voorzien van een sproei installaties dan is het belangrijk dat de sproeiers zo zijn afgesteld dat deze niet de trampoline besproeien. In het grondwater kan vrij veel ijzer voorkomen wat zorgt voor oppervlakte roest wat een bruine aanslag op de trampolinebuizen kan veroorzaken
• Vermijd dat de trampoline in aanraking komt met onkruidverdelgingsmiddelen. Deze agressieve middelen kunnen het randkussen van de trampoline aantasten.

Klacht over ons of het product?

Elphymed doet er alles aan om u een top product te leveren en de maximale service te verlenen. Mocht u toch een klacht hebben over onze dienstverlening? Laat het ons dan weten! Dit kan via uw dealer of rechtstreeks naar ons per email of telefonisch. Wij stellen dit zeer op prijs om continu onze kwaliteit te kunnen blijven verbeteren.