Maatwerk

curve

Maatwerk Trampolines

Doordat wij een eigen productiefaciliteit hebben binnen Nederland met jaren ervaring op het gebied van fabriceren van springdoeken, randafdekkingen en veiligheidsnetten kunnen wij dit maken zoals u dit wenst. Producten die wij voor u op maat kunnen maken zijn o.a.:

1. Trampoline randen (randkussens op maat): afwijkende maten, bedrukkingen met logo’s, namen of prints. Wij kunnen het allemaal produceren.
2. Springdoeken (springmatten op maat): springmatten tot lengtes van 20 meter vormen geen probleem, afwijkende vormen met knik is ook geen enkel probleem.
3. Zijafscherming rondom trampolines door middel van schuim en zeilmateriaal.
4. Veiligheidskooien/veiligheidsnetten.
5. Reparaties aan randkussens of springmatten.
6. Randkussens voorzien van nieuw zeilmateriaal met hergebruik van het bestaande schuim (o.a. voor Elfje en Eurotramp randkussens).
7. Trampoline veren: we hebben een breed assortiment aan trampoline veren. Zit de gewenste veer hier niet tussen dan kunnen wij deze geheel op eigen specificaties laten produceren.

Afwijkende maten trampoline frames

Mocht u een specifieke wens hebben betreffende een trampoline frame, neem contact met ons op, wij denken graag met u mee. Afwijkende maten frames zijn ook een mogelijkheid.

Wat zijn onze klanten?

Waar leveren wij onze producten aan: particulieren, campings, speeltuinen, maar ook voor speelhallen, trampoline velden of trampoline hallen. Hierbij komen veelal specifieke wensen voor in verschillende maten frames, bedrukte randkussens, ingraven van de trampolines, maken van bekistingen etc.


Hoe gaan wij te werk?

Graag ontvangen wij een foto van de situatie (tuin, frame of datgene waar u een oplosing voor zoekt) en afmetingen. Dan nmen we contact met u op en maken we een schets en een vrijblijvende offerte. Zijn het complexere vragen dan hebben wij mogelijkheden tot het maken van 2D en 3D tekeningen.

Hieronder vindt u wat voorbeelden waar wij voor een oplossing hebben gezorgd: