Maak kennis met Jerry


Leuk dat je even een kijkje neemt op onze ‘Over ons’ pagina. Ik ben Jerry Vink, Directeur van 12SPRINGS Trampolines. Samen met mijn team zorg ik voor de beste trampolines en airtracks. We zijn zeer scherp op kwaliteit, blijven innoveren en zijn dagelijks bezig met de gouden combi: jump & fun. Ons team zorgt onder andere voor uitstekende klantenservice, snelle bevoorrading en transport, strenge kwaliteitscontroles, inkoop en verkoop en voor creatieve marketing. 

Elphymed Trampolines is al 30 jaar topleverancier van Europees geproduceerde trampolines

Je kent ons van nu of al van vroeger. Ik neem je graag mee in het verhaal van 12SPRINGS Trampolines. Jaren terug is het bedrijf opgericht door mijn vader. Hij begon in 1992 met het importeren en fabriceren van trampolines onder de naam Elphymed B.V. en ik heb hem toen een aantal jaren geholpen. Maar ik had de studie HTS Werktuigbouwkunde en Motorvoertuigen gedaan. Daar lag ook een deel van mijn passie. Ik besloot om mijn kennis en kunde te gaan verbreden en ben aan de slag gegaan met onder andere machinebouw als constructeur en de vrachtwagenindustrie als manager Research & Development.

   

Veel van geleerd en met veel plezier, maar toch… de trampolines bleven me trekken. Het kwam weer op mijn pad en de keuze was snel gemaakt: ik ga mijn ervaring met trampolines en mijn opgedane technische kennis combineren! Op dat moment startte ik als nieuwe eigenaar van Elphymed en heb ik me volledig toegelegd op de ontwikkeling van de eigen 12SPRINGS Trampolines, met de revolutionaire Curve-One als klapstuk!

     


Elphymed is verder gegaan onder de naam 12SPRINGS Trampolines en het assortiment is inmiddels flink uitgebreid. Er is voor ieder wat wils. Zo hebben wij de Orbit Family Serie, die bijvoorbeeld geschikt is voor thuisgebruik voor het hele gezin. Standaard geleverd met veiligheidsnet en voldoet volledig aan de nieuwe CE norm.

Zoek je meer uitdaging of ben je een echte sporter? Dan is onze Primus Sport Serie een goede keuze. Deze trampolines zijn speciaal gemaakt voor serieuze springers, gymnasten, freerunners en iedereen die zijn springtechniek wil verbeteren. Maar ook voor de recreatiesector en ander openbaar gebruik hebben we de perfecte trampoline.

Voor iedereen die 365 dagen per jaar wil flippen, draaien, en oefenen, hebben we airtracks. Dit zijn opblaasmare dikke gymmatten die op elke locatie gebruikt kunnen worden. De must have voor elke freerunner en turn(st)er.

Over trampolines kan ik uren praten. Nog leuker is trouwens om de techniek uit te leggen. Wat maakt nu dat de ene trampoline beter is, dan de ander? Of hoe ga je om met technische uitdagingen en hoe kom je tot praktische oplossingen? Ik vertel je er graag nog heel veel meer over. Het belangrijkste is: dat iedere klant een gat in de lucht springt!

En sinds de uitbreiding van het assortiment hebben we natuurlijk niet stilgezeten.
In 2019 gingen we namelijk een stapje verder en introduceerden we de 12SPRINGS Airproducten, waarmee in 2021 een nieuw bedrijf van de grond kwam in 12SPRINGS Sports.


Neem gerust een kijkje op onze website, blijf op de hoogte via onze social media bedrijfspagina’s en maak een afspraak als je onze gave showtuin van 1000m2 wil komen bewonderen. Hier staan zo’n 20 trampolines opgesteld, die allemaal uitgeprobeerd mogen worden!

Jerry Vink

Directeur 12SPRINGS Trampolines