Speeltoestellen

Wij leveren het gehele assortiment van Heemskerk Sport. Kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Het complete leveringsprogramma Heemskerk Sport omvat: Tafeltennis, Tafelvoetbal, Biljart, Airhockey, Basketbal, Darts en behendigheidsspellen. Op onze site vindt u alle tafeltennis en tafelvoetbal producten. Over de andere genoemde producten kunnen we u per mail informatie sturen.
Wie voor Heemskerk kiest, kiest voor kwaliteit, gebruikersgemak en service. 

Wij kunnen ook betonnen tafeltennistafels leveren, deze worden veelal op scholen gebruikt. Vandalisme bestendig. Rechthoekige en ronde modellen, ook rechthoekige tafels met afgeronde hoeken. Deze tafels worden met speciaal transport aangevoerd en geplaatst. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 116

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 116

per pagina

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder