Ruilen en Retourneren

Indien u een product wilt retourneren, heeft u het recht volgens de Wet 'kopen op afstand' om dat binnen de bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het product retour te sturen. Binnen deze periode mag een product worden geretourneerd mits in 100% nieuw staat.

Neemt u voor het retourneren contact met ons op via email: [email protected] of tel. 0031 (0)318-512614 of vul het retourformulier in.

Indien het product niet naar wens is, is de retour zending altijd voor rekening en risico van de verzender. U dient het pakket degelijk te verpakken en voldoende gefrankeerd aan ons te retourneren. Het is niet mogelijk om de bestelling aan de chauffeur van de pakketdienst mee terug te geven.

Mocht er door 12SPRINGS Trampolines een verkeerd of defect product zijn toegezonden dan zullen de retourkosten uiteraard niet voor eigen rekening komen.

Wanneer u een product retour stuurt, ontvangt u binnen enkele dagen een nieuw product of zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending worden terugbetaald.