Airtracks

Voor iedereen die 365 dagen per jaar wil flippen, draaien, en oefenen introduceren wij: Airtracks! Een opblaasmare dikke gymmat die op elke locatie kan worden gebruikt. Een echte must have voor elke freerunner en turn(st)er.

Ons zorgvuldig samengestelde assortiment bestaat uit betrouwbare merken zoals Sidijk en 12SPRINGS. We snappen dat veiligheid het aller belangrijkste is, dus gebruiken wij alleen de beste materialen.

Ons deskundig team helpt je graag bij het kiezen van de juiste Airtrack of ander Airproduct. Combineer ze met een (mini) trampoline en doe de beste tricks van je leven!

Het is ook mogelijk om onze Airtracks en andere producten uit te proberen op ons showterrein waar we u tevens kunnen voorzien van persoonlijk advies!

 

 

Rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Maak kennis met ze en verbeter je skills met hun tips en trucs.


Lees verder