Akrobat Gallus Above ground Trampoline 480cm SHOWTUIN MODEL

Akrobat Gallus Above ground Trampoline 480cm SHOWTUIN MODEL

Akrobat Orbit Flat to the ground Trampoline 335x244 Groen, zonder veiligheidsnet 2e kans

Akrobat Orbit Flat to the ground Trampoline 335x244 Groen, zonder veiligheidsnet 2e kans

Akrobat Orbit Above ground Trampoline 305x183 Antraciet, incl. veiligheidsnet OUDE KLEURSTELLING

Akrobat Orbit Above ground Trampoline 305x183 Antraciet, incl. veiligheidsnet OUDE KLEURSTELLING

Akrobat Gallus Above ground Trampoline 480cm SHOWTUIN MODEL

Inclusief zeer zwaar uitgevoerd veiligheidsnet

Trampoline wordt geleverd met poten beschermzeil, ladder en schoenenmat.

Extra zware kwaliteit trampoline randkussen (*****)

 

Betreft een showtuin model en is in onze showtuin te bezichtigen
Deze trampoline is geschikt voor openbaar gebruik
2 jaar oud
Trampoline verkeerd in goede staat


Normale prijs € 2.899,00 Aanbiedingsprijs € 1.425,00
Levertijd (indicatie):  Op aanvraag
SKU
2022-aanbieding

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

Krachtig, modern design, vooruitstrevend en maximale veiligheid, de Akrobat Gallus is de trampoline voor zeer intensief gebruik gebruik.

Trampolines voor buiten zijn geliefd als sport- en speltoestel bij kinderen en volwassenen. Met de buitentrampoline "Akrobat" Gallus bieden wij een zeer complete en robuuste trampoline aan. De extra brede randafdekking gemaakt van een zwaar PVC zeilmateriaal en 30 mm gesloten cell schuim bied extra veiligheid en een extreem lange levensduur. Het netmateriaal van het veiligheidsnet is aan dik beklede metaalstangen bevestigd en bezit voor een eenvoudige toegang een ingebouwde toegangsdeur. Een stabiele ladder vergemakkelijkt de toegang tot de trampoline. Samen met de ladder wordt een schoenenmat mee geleverd waar de kinderen hun schoenen op kunne plaatsen zodra er gesprongen wordt. Rondom de poten van de trampoline is een afscherming van zwaar zeilmateriaal gespannen welke voorkomt dat kinderen onder de trampoline kruipen.

Het frame

Is gemaakt van thermisch gegalvaniseerd staal, roest niet en gaat jaren mee. De trampoline rust op 4 onderpoten in een zogeheten U-vorm.

De beschermrand

Topkwaliteit gebruikte materialen. Het bestaat uit een topkwaliteit kleurvast bisonyl zeildoek van de zwaarste kwaliteit, gevuld met een 30 mm dik waterafstotend (gesloten cel) schuimrubber, handmatig en vakkundig ineengestikt. Hierdoor ligt het randkussen perfect op de veren en het frame en zorgt voor optimale veiligheid. Dit randkussen heeft een extra 6 cm brede flap, welke strak op de springmat ligt en is daardoor extra veiligheid creeert. Het randkussen is aan de onderkant voorzien van ingeslagen koperen ogen en wordt met elastische toggle loops aan het trampolineframe bevestigd.

Het veiligheidsnet

Dit veiligheidsnet is voorzien van een toegangsdeur wat zorgt voor een makkelijke, veilige en duurzame toegang tot de trampoline. Deze toegangsdeur is voorzien van schuim en zeilmateriaal zodat je jezelf niet kunt bezeren. Wat gebeurt er met een toegang met een rits, clips of klittenband? In de praktijk staat deze ingang vaak open, omdat kinderen niet de moeite neemt om deze iedere keer netjes af te sluiten, dit met alle risico’s van dien. Of iemand struikelt over de brede band die aan de onderkant is gestikt.

De bevestiging van een Akrobat Gallus vangnet constructie is een unieke: geen gereedschap nodig, geen schroeven of andere bevestigingsmaterialen nodig. Veilig, eenvoudig en snel. 

Het duurzame netmateriaal heeft een grote maaswijdte wat zorgt voor een vrije doorkijk en maakt deze minder windgevoelig. De kleur van de hoezen en het net is zwart. De hoezen zijn net als de trampoline rand gemaakt van duurzame materialen dat zorgt voor een lange levensduur. De stalen staanders zijn extra dik en zwaar uitgevoerd

In tegenstelling van andere veiligheidsnetten is hier gekozen voor een volledig stalen frame voorzien van schuim en zeilmateriaal. Zelfs de bovenring is volledig van staal waardoor deze heel blijft als kinderen er aan gaan hangen, Hierdoor is dit veiligheidsnet extra geschikt is voor openbaar gebruik.

Het springdoek

De waterdoorlatende trampoline springmat is gemaakt van polypropyleen weefsel, in hoge dichtheid geweven, waardoor deze erg sterk is en erg lang meegaat. De veren worden gehaakt aan de roestvrij stalen driehoeksringen, die met bandjes aan de springmat worden vast gestikt. De Trampoline springmat materiaal voelt glad aan, waardoor schaafplekken worden vermeden.

De veer

Dikke dubbel conische veren voor onze trampolines. Onze speciaal ontworpen dubbel conische veren hebben een optimale rebound.  Deze rebound is de perfecte combinatie van soepelheid, maximale belastbaarheid en een maximale breekweerstand. Dit type veer zorgt ervoor dat de trampolines soepeler en lekkerder springen dan welke ander dan ook.

Na het fabriceren (het rollen) van de trampoline veer wordt deze enige tijd verwarmd (300-500°C) waardoor de interne spanningen binnen het materiaal verdwijnen. Hierdoor wordt de kans op een breuk sterk verkleind en de rek vergroot. Dit ziet u niet, maar dit merkt u wel in levensduur en sprongeigenschappen! Tenslotte gaat het om het lekkere springen, nietwaar?

Specificaties
Extra stock status Op aanvraag
Vorm Rond
Afmeting trampoline (cm) 480
Grondniveau Above ground
Maximaal advies gewicht (kg) 100
Type gebruik PUBLIC USE
Veiligheidsnet Extra robuust veiligheidsnet
Type veren -
Lengte Veren (mm) -
Aantal veren 120
Oppervlaktebehandeling veren thermisch verzinken
Duurzaamheid randkussen (jaar) Extra Duurzaam (10+ jaar)
Kleuropties randkussen Grijs
Materiaal foam randkussen closed cell (HD)
Dikte randkussen foam (mm) 30
Frame Pad Finishing Gestikt
Zeilmateriaal  randkussen Extreem duurzaam PVC met topcoating
Dikte zeil randkussen (mm) 0,6 met vuilafstotende topcoating
Extra beschermingsflap veren (cm) 8
Lengte rok rondom 13
Bevestiging randkussen Toggles
Breedte schuim (cm) 25
Type springmat Standaard
Kleur springdoek Zwart
Materiaal springdoek Permatron
Spring protectionflap -
Aantal poten 8
Uitvoering frame Extra Zwaar
Diameter_frame_(mm) 45x2
Oppervlaktebehandeling frame Thermisch verzinken
Hoogte trampoline frames (cm) 75
Garantie veren (jaar) -
Garantie Frame (jaar) -
Garantie springmat (jaar) -
Garantie randkussen (jaar) -
Garantie Veiligheidsnet (jaar) -
Hoogte trampoline (cm) 100
Materiaal veiligheidsnet Open structuur, maaswijten 28mm
Buisdiameter Veiligheidsnet (mm) 35
Aantal palen veiligheidsnet 8
Duurzaamheid (jaar) 10 jaar en langer
Diepte in het midden van de kuil (cm) 0
Getest gewicht (kg) 800
Algemeen_keuring -
Herkomst fabrikant Slovenië
Recreatie/publieke sector Ja
Soort bouw Opbouw
Icon Omschrijving Grootte Downloads
Download Catalogus Akrobat 2022 4.9 MB Downloads
Download Handleiding Trampoline Akrobat Gallus Above 4.9 MB Downloads
Download Trampoline Gallus type SET-GALL-1000-16 (grijs/zwart) 10ft 451.9 KB Downloads

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder