Akrobat Trampolines

Waarom een Akrobat Trampoline?

Het Europese merk Akrobat Trampolines is zins 2003 de specialist op het gebied van tuintrampolines, freerunning trampolines en turntrampolines met een unieke sprongcapaciteit. Deze garandeert dat zowel beginnende als ervaren trampolinespringers hun maximale performance uit de trampoline kunnen halen. Akrobat houdt de ontwikkelingen binnen de springsport nauwlettend in de gaten en is altijd aan het werk om met zijn assortiment de klant in zijn behoefte te voorzien.

Door de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid is Akrobat Trampolines uitgegroeid tot een begrip bij de Nederlandse consument en Trampolineparken door heel Europa. Wij zijn dan ook trots dat 12SPRINGS Trampolines de exclusieve distributeur in de Benelux is van dit prachtige merk. Tevens worden alle Akrobat trampolines en onderdelen geproduceerd, gecontroleerd en gemaakt in Europa. Dit geeft niet alleen een veiligheids -en kwaliteitsgarantie, maar verzekerd u ook er ook van dat alle trampolines zijn geproduceerd door een kundige en gecertificeerde fabrikant. Daarom geeft Akrobat een levenslange fabrieksgarantie op het frame en 10 jaar garantie op de veren. Wie bij ons een Akrobat Trampoline koopt, is dus verzekerd van jarenlang springplezier!

Vindt u het lastig om te bepalen welke Akrobat Trampoline het beste bij u past? Om u daarbij te helpen, kunt u onze Akrobat Keuzehulp gebruiken. We voorzien u uiteraard ook graag telefonisch direct van advies. Of kom bij ons langs voor een vrijblijvende afspraak op ons showterrein.

 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 154

per pagina
 1. Airbag Area
  € 99.999,00
 2. Half Pipe Ramp
  € 99.999,00
 3. Toddler Area
  € 99.999,00
 4. Interactief Visi Touch spel
  € 99.999,00
 5. Laser Geprojecteerde Muur
  € 99.999,00
 6. Outdoor Trampoline Park Kroatië
  € 99.999,00
 7. HEXIA trampoline parks
  € 99.999,00
 8. Outdoor Trampoline Park Bled
  € 99.999,00
 9. Akrobat Primus Flat to the ground Trampoline 430 Antraciet, incl. half veiligheidsnet
  € 1.468,00
 10. Akrobat Primus Flat to the ground Trampoline 305x183 Zwart / Zwart (Special editon)
  € 1.049,00
 11. Akrobat Primus Flat to the ground Trampoline 520x305 Antraciet
  € 2.099,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 154

per pagina

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa en Timo Miedema.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder