Minischommel (hoogte 243 cm)

Minischommel (hoogte 243 cm)

Minischommel (217 cm hoog)

Minischommel (217 cm hoog)

Schommel zwaar (diverse varianten)

Schommel zwaar (diverse varianten)

Minischommel (hoogte 243 cm)

€ 235,00
Levertijd (indicatie): 
SKU
BssminiHO

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

Gezellig samen schommelen met het schommelframe uit staanders van 7 x 7 cm en een bovenbalk van 9,5 x 9,5 cm. De schommel is zeer stevig door zijn solide constructie met schoren. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerd vuren en onder druk geïmpregneerd. Alles voor de lange levensduur. De schommel is 243 cm hoog en leverbaar met 2, 3, 4 of 5 schommelhaken. De grondverankering is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Nog meer plezier? Ben Spelen heeft diverse aanbouwmogelijkheden waaronder glijbaanelementen en een klimmuur. Specificaties: Materiaal: Vurenhout Hoogte: 243 cm

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder