12SPRINGS Airfloor Obstacle Zone 600x600x20cm

12SPRINGS Airfloor Obstacle Zone 600x600x20cm

12SPRINGS Airtrack Obstacle Set 200x600x20cm

12SPRINGS Airtrack Obstacle Set 200x600x20cm

12SPRINGS Airfloor Obstacle Zone 1000x1200x20cm

12SPRINGS Airfloor Obstacle Zone 1000x1200x20cm

12SPRINGS Airfloor Obstacle Zone 600x600x20cm

NIEUW! Innovatieve AIRFLOOR OBSTACLE ZONE

12SPRINGS heeft een nieuw innovatief Airproduct ontwikkeld wat een unieke aanvulling is voor trampolineparken maar ook zeer geschikt is voor sportclubs (freerunnen, turnen, martial arts, breakdance, dans etc.), scholen of kinderdagverblijven.

De 6x6m verende en zeer stabiele Airfloor van 20cm dik is ideaal voor het veilig oefenen van o.a. nieuwe tricks, acrobatische series, martial arts of breakdance moves.

De 5 Airboxen en het Schuine vlak zijn, net als de Airfloor, voorzien van klittenband, en op allerlei manieren zeer stevig te plaatsen en stapelen op de Airfloor en gebruikt worden voor bijvoorbeeld het afleggen van een parcours. De elementen zijn ook los van elkaar te gebruiken en in te zetten voor allerlei methodische oefeningen..de mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk voor inspiratie en ideeën de bijgevoegde video's.

Op de Airfloor Obstacle Zone zit een modulaire typegoedkeuring, waardoor er verschillende ontwerpen, kleuren en afmetingen mogelijk zijn voor in een trampolinepark of sporthal tot wel een afmeting van 13x13m.

Bestelling op aanvraag.*

*Een unieke full colour bedrukking en plaatsing van uw eigen logo is ook mogelijk tegen een meerprijs. Vraag naar de mogelijkheden.

€ 4.875,00
Levertijd (indicatie):  Op aanvraag
SKU
903930

 

Zeer positief

Net klantcontact. Makkelijk via internet besteld, daarna gebeld en levering was makkelijk te volgen.

Springt zo fijn!

Mijn kinderen zijn helemaal blij met hun nieuwe trampoline. Veel beter dan de vorige!

De 12SPRINGS Airfloor Obstacle Zone is 100% water-en luchtdicht, antislip en deels handgemaakt van hoogwaardig en duurzaam 1000D Double Wall Fabric PVC (Drop Stitch): twee buitenlagen met binnenin duizenden verbonden draden.

Tevens hebben de 12SPRINGS Airfloor en Airboxen een randdikte die maar liefst 1,5x dikker zijn dan andere airtracks voor extra duurzaam-en slijtvastheid.

De druk en hardheid zijn ook eenvoudig te reguleren en aan te passen op leeftijd, gewicht en trainingsniveau.

Een Airtrack of Airfloor is een opblaasbare mat. Het is zeer veerkrachtig en stabiel. De perfecte ondergrond om op te landen of om oefeningen op te doen. Het wordt zo veel makkelijker om bijvoorbeeld een overslag of salto aan te leren.

Een Airfloor Obstacle Zone in een trampolinepark biedt tevens scholen (zowel primair als voortgezet onderwijs) de mogelijkheid om hun (wekelijkse) gymlessen te gaan geven, al dan niet gebruik makend van een vakdocent via school of van het trampolinepark zelf.

De set is gecertificeerd volgens de WAS voor openbaar gebruik door het keurmerkinstituut.

De 7-delige 12SPRINGS Airfloor Obstacle Zone bestaat uit;

  • 1 Airfloor 600x600x20cm
  • 5 Airboxen 200x100x30cm
  • 1 Schuin vlak 200x200x60cm

Wordt geleverd incl. 1200W elektrische pomp.

Randvoorwaarden (indien dit product toegepast wordt in een trampolinepark);

  • 2m vrije ruimte rondom voorzien van valdempende ondergrond
  • Minimale vereiste plafondhoogte 3.30m
  • Toezicht vereist

Parcours, parkour, ninja parkour, ninja zone, airpark, airpark, bewegingsonderwijs, scholen, gymles, interactie, valo

Specificaties
Extra stock status Op aanvraag
Merk 12SPRINGS
Algemeen_keuring NEN1176-2017
Gewicht (bruto in kg) 120
Diameter (cm) -
Geschikt voor turnen en gymoefeningen

De tricks die de 12SPRINGS Jump Ambassadeurs uitvoeren, zijn waanzinnig! Ze rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Het zijn onze Jump Ambassadeurs! We stellen ze allemaal aan je voor: Rutger Schipper - Team Tantum, freerun atleet Mees van Dam, populaire vlogger en Jump Ambassadeur Boaz, Casey-Jane en Makenzie - Elite Sisters from Holland, Engelbert Webbink, Jana en Romy - Team Superr. Opa, Timo Miedema en internationale succesvolle stuntman JP de Kam.
 

Lees verder

Plezier, actie en uitdaging. Daar zorgen we graag voor. En dat doen we niet alleen!
Onze partners helpen hierbij en willen ook niets liever dan jou nog beter te leren turnen of freerunnen. We stellen ze ook graag aan je voor.

Lees verder