Trampoline Rand merk Akrobat

Nieuwe Akrobat Trampoline rand nodig, hier vindt u alle mogelijke modellen en kleuren veelal uit voorraad leverbaar.

Welke trampoline rand heb ik nodig?

Meet de buitenafmeting van de uw trampoline frame op. Bij een ronde trampoline is dit de diameter, bij een rechthoekige is dit de lengte/breedte van het frame (buitenkant frame-buitenkant frame).

Trampoline rand kwaliteit keus:

Er zijn veel verschillende soorten kwaliteiten trampoline randkussens. De Akrobat randkussens zijn alleen van de meest duurzame kwaliteit en maximale veiligheid. De reden hiervoor is dat er is gekozen voor de meest duurzame kwaliteit zeilmaterialen. Type Orbit 5-7 jaar levensduur, Type Primus 15-18 jaar levensduur. Verder is er gekozen voor een 30 mm closed cell schuim voor maximale demping. Tevens kan er geen water kan intrekken. De Primus is voorzien van een ultra fine cell schuim wat zorgt dat deze bestand is tegen een maximale aantal indrukkingen.

Trampolinerand kleur

Kies de gewenste kleur, let op om de maximale veiligheid te garanderen adviseren wij een kleurverschil tussen de springmat en de trampoline rand zodat de kinderen weten waar ze moeten springen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 83

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 83

per pagina

Rennen, vliegen, springen, draaien, wenden, keren, rollen… De een heeft fantastische turn skills, de ander is onwijs goed in freerunning. We zijn fan van ze. En zij zijn fan van 12SPRINGS Trampolines. Maak kennis met ze en verbeter je skills met hun tips en trucs.


Lees verder