Het kopen van een trampoline van Europese makelij, zoals die van het Sloveense merk "Akrobat", kan een aanzienlijke bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu. Europese trampolines voldoen aan strenge regelgeving, zoals de REACH-verordening, die het gebruik van gevaarlijke stoffen beperkt, en het CBAM (koolstofcorrectie aan de Europese buitengrens) de CO2-uitstoot te verminderen. De toewijding van Akrobat aan duurzaamheid omvat het gebruiken van hoogwaardige EU-materialen, het gebruik van recyclebare en veilige materialen en het bevorderen van een harmonieus samenleven met de natuur. Jouw keuze als consument voor een trampoline van Europese makelij ondersteunt een schonere en gezondere planeet en zorgt tegelijkertijd voor een veiligere en plezierigere ervaring voor je gezin.

BESCHERMING VAN HET MILIEU MET EUROPESE TRAMPOLINES

REACH-verordening:

REACH staat voor Registratie, Evaluatie, Autorisatie en Beperking van Chemische stoffen. Deze EU-regelgeving beperkt het gebruik van gevaarlijke stoffen en chemicaliën in materialen tijdens het productieproces. Door zich te houden aan de REACH-richtlijnen streven Europese trampolinefabrikanten ernaar producten te produceren die veiliger zijn voor zowel gebruikers als het milieu.

CBAM (koolstofcorrectie aan de Europese buitengrens):

Het Carbon Border Adjustment Mechanism (CBAM) is een cruciaal initiatief dat tot doel heeft de CO2-uitstoot tegen 2030 met minstens 55% te verminderen. Dit mechanisme richt zich op ecologische verantwoordelijkheid en benadrukt het belang van het gebruik van materialen die zijn geproduceerd met een lage CO2-uitstoot. Europese trampolinefabrikanten, zoals Akrobat, nemen hierin het voortouw door hun materialen uitsluitend uit de EU te betrekken. Dit verkleint niet alleen de ecologische voetafdruk, maar zorgt er ook voor dat materialen voldoen aan de strenge EU-regelgeving. CBAM houdt de sector verder in de gaten door van fabrikanten te eisen dat zij regelmatig rapporteren over de emissiewaarden van hun producten, waardoor transparantie en verantwoording worden bevorderd.

Kies bij het kiezen van uw trampoline voor kwaliteit - kies voor Akrobat!

AKROBAT'S TOEWIJDING AAN EEN GROENE PLANEET

Als Europese fabrikant legt Akrobat zich toe op het produceren van trampolines en trampolinepark apparatuur die voldoen aan de hoogste Europese normen. Hun toewijding aan duurzaamheid komt op verschillende manieren tot uiting:

Inkoop van hoogwaardige EU-materialen:

Akrobat-trampolines worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, uitsluitend afkomstig uit de EU. Door dit te doen verkleinen ze de ecologische voetafdruk die gepaard gaat met transport en ondersteunen ze lokale Europese economieën.

95% recyclebaar, UV-bestendig en veilig Materialen:

Akrobat trampolines zijn voor 95% recyclebaar en gemaakt van UV-bestendige en ongevaarlijke materialen, waardoor ze langer meegaan en geen schadelijke chemicaliën in het milieu terechtkomen. Deze trampolines zijn bovendien veilig voor mens en dier en bevorderen een harmonieus samenleven met de natuur.

Samenvatting:

Het kiezen van een trampoline van Europese makelij, zoals Akrobat, is niet alleen een verstandige aankoop voor plezier, maar ook een stap in de richting van de bescherming van ons milieu.

Door te voldoen aan strikte regelgeving zoals REACH en deel te nemen aan initiatieven zoals CBAM, toont Akrobat haar sterke betrokkenheid bij duurzaamheid. Hoogwaardige materialen, recycleerbaarheid en respect voor de natuur maken Akrobat-trampolines tot een keuze die een schonere en veiligere planeet bevordert voor de generaties van vandaag en morgen.

Kies bij het kiezen van uw trampoline voor kwaliteit - kies voor Akrobat!

Uitgegeven door 12SPRINGS Trampolines
01 december 2023