Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Op 15, 16 en 17 november 2022 vindt in de Evenementenhal Hardenberg de 20e editie van de Recreatie Vakbeurs plaats. Een bezoek aan deze beurs stoomt je helemaal klaar voor het nieuwe recreatieseizoen. Uiteraard is 12SPRINGS ook aanwezig en je bent dan ook van harte welkom op onze stand.

Waarom naar de Recreatie Vakbeurs?
De Recreatie Vakbeurs vindt plaats op het ideale moment in de tijd voor de recreatiebranche en zorgt ervoor dat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de sector. Je vindt hier de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties van 12SPRINGS en ruim 300 andere exposanten uit de complete sector. 

12SPRINGS bezoeken
Doe tijdens de Recreatie Vakbeurs kennis en inspiratie op bij de stand van 12SPRINGS. Je vindt ons in hal 5, Spelen en Bewegen, standnummer 582. Benieuwd hoe je jouw Trampolinepark kunt upgraden voor 2023 met de nieuwste technologieën? Meer te weten komen over de allernieuwste Airfloors? Of korting meepakken op robuuste, gecertificeerde buitentrampolines? Kom dan zeker even bij ons langs!

Programma, aanmelden en meer info
Tijdens de Recreatie Vakbeurs kun je je bezoek aan 12SPRINGS uitbreiden met een deelname aan verschillende kennissessies of aan een inspirerende workshop. Benieuwd wat er allemaal nog meer te zien en te beleven is? Neem dan even een kijkje op de website van de Recreatie Vakbeurs. Gratis aanmelden voor de Recreatie Vakbeurs kan via  deze link.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen om trending het nieuwe seizoen in te gaan? Kom dan zeker naar de Recreatie Vakbeurs en laat je inspireren door 12SPRINGS, sprekers en exposanten.